Sunday, December 10, 2023
HemBoxingFloyd Mayweathers samtal med YouTube-komikern, känd för att ha snattat i sketcher,...

Floyd Mayweathers samtal med YouTube-komikern, känd för att ha snattat i sketcher, på Brooklyn Nets vs. Orlando Magic Goes Viral

Boxningslegenden Floyd Mayweather är ett stort fan av basket. Den före detta mästaren i fem divisioner har setts på banan för flera NBA-matcher och har ett egenintresse i sporten. Därför var det ingen överraskning när han dök upp för att se Kevin Durant och Kyrie Irving möta Orlando Magic.

Dessutom hälsades Mayweather av ingen mindre än viral influencer och komiker, Bubba Dub på arenan. Dub, som också är ett stort fan av ‘TBE’, tog till och med en video med honom under matchen. I videon böjer Dub sin lyxklocka, med “Money” som också visar upp sina smycken. Utöver detta hade Mayweather till och med ett meddelande till publiken som tittade på videon.

“Allt handlar om att stärka vårt folk.” sa Mayweather.

Detta var dock inte allt eftersom fansen också var snabba att hoppa på och reagera på att de två möttes för en NBA-match.

Fansen reagerar på att Floyd Mayweather dyker upp i en Bubba Dub-video

Ett fan sa att dub hade vuxit mycket sedan han först började göra videor på internet.

“FRÅN TRASH TILL MONEY TEAM !!!!! FORTsätt GÅ UPP BRODER.” han skrev.

Ett annat fan var glada över att se en video med alla funktioner inklusive Mayweather.

“Jag väntar på den där skräpvideon direkt efter” skrev han.

Ett fan gratulerade Dub för att nu kunna umgås med en av de mest kända personerna på planeten.

“Du hänger verkligen med Mayweather! Grattis Bub” skrev han.

DYK DYPARE

Dessutom hyllade ett fan Dub för framgången han nådde och uppmanade honom att fortsätta vinna framgång när han växte.

“Bra gjort unga brotha. Du förtjänar det. Detta är vad som händer när du stannar i ditt körfält och gör din grej. Välsignelser unga brotha. Låt dem fortsätta komma.” han skrev.

Fansen verkade verkligen glada över att se att Dub nu var tillräckligt viktig för att vara tillsammans med Mayweather. Känd för sina “Snitching on Rogers” sketcher och andra storylines på Youtube och Instagram, har Dub blivit en sensation.

Dessutom har hans komiska videor och smutskastningar använts och reposterats av några av popkulturens mest kända kändisar. Detta har gjort honom till en av de mest lovande komikerna som bara ser ut att växa allt eftersom dagarna fortskrider.

Se upp för mer: When The Money krävde pengar för utseende

Vad tyckte du om Mayweathers samtal med Dub? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär