Friday, December 1, 2023
HemBoxingFloyd Mayweathers ettåriga barnbarn visar upp otroliga boxningsfärdigheter

Floyd Mayweathers ettåriga barnbarn visar upp otroliga boxningsfärdigheter

Boxningslegenden Floyd Mayweather har alltid varit i boxningens epicentrum i decennier. Från hans far Mayweather Sr. till hans farbror Roger, familjen Mayweather har producerat några av de bästa boxarna i världen, med “Money” som lätt toppar den listan.

Det är därför helt naturligt att han vill att hans barnbarn ska fortsätta det arv han och hans familj har byggt upp genom åren inom sporten. Dessutom verkar det som att hans barnbarn behåller Mayweather-namnet.

Floyd Mayweathers barnbarn visar upp sina boxningskunskaper

Kentrell Gaulden Jr., som är son till Mayweathers dotter, Iyanna Mayweather, och NBA YoungBoy, sågs nyligen visa upp sina boxningskunskaper i en video. Den mer överraskande delen av filmen var att han bara var ett år gammal och ändå rörde sig som någon mycket äldre.

NBA YoungBoys 1-årige son och Floyd Mayweathers barnbarn får en tidig start på sina boxningskunskaper 👀🥊 pic.twitter.com/iLF48qSgQw

— XXL Magazine (@XXL) 2 december 2022

Detta visar bara att boxning kan finnas i hans gener, eftersom hans farfar verkligen hoppas att han följer i hans fotspår. Det här är inte första gången Mayweather har lagt upp en video av Gaulden som visar sina färdigheter. Han har lagt upp flera klipp på sociala medier där Gaulden kan ses antingen titta på sparringsessioner eller leka med boxningshandskar på.

50 Cent gjorde en gång narr av Floyd Mayweathers storslagna föräldraskap

Grammisvinnande rapparen 50 Cent och Floyd Mayweather har haft ett stenigt förhållande tidigare. De två var dock en gång nära vänner. Trots det var 50 Cent inte blyg för att göra narr av Mayweathers storslagna föräldraskap. I en intervju med Frukostklubben uppgav han att den tidigare 5-divisionsmästaren passar barnbarnet på gymmet. Dessutom har detta fått honom att välja handskar istället för leksaker, vilket visar vilken effekt Mayweather har haft på sitt barnbarn.

DYK DYPARE

“Hans barnbarn gick runt på gymmet med små handskar på för att han tittade. Det är vad som händer när man är barnvakt på gymmet. Du ser inget annat än fighters men han ser ut som att han bara vill göra det som att han tar ut alla leksakerna i leksakslådan. Han vill hellre ha handskarna, du vet vad jag säger för han är faktiskt runt det.” Han sa.

Det är dock osäkert att Gaulden kommer att bli boxare i framtiden. Men han har den bästa tränaren i sin farfar, som också kan ge honom alla medel som behövs för att lyckas i sporten för att följa hans naturliga förmågor.

Vad tyckte du om Gauldens boxningskunskaper? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär