Sunday, December 10, 2023
HemBoxingFloyd Mayweathers dotter vågar häpnadsväckande samtidigt som hon säger att hon är...

Floyd Mayweathers dotter vågar häpnadsväckande samtidigt som hon säger att hon är sina föräldrars “elaka barn”

Yaya Mayweatherfödd Iyanna Mayweather, kom till världen den 20 maj 2000, i Las Vegas, Nevada, som dotter till den tidigare världsmästaren i femdivisionen Floyd Mayweather Jr. och entreprenören Melissa Rene Brim. Floyd Mayweather är känd för sin överdådiga livsstil. Som ett resultat får hans barn njuta av det allra bästa i livet. Det framgår av de otaliga videor som hans barn ofta lägger upp på sina sociala medier.

Detta gäller särskilt för Iyanna Mayweather. Hon lägger ofta upp klipp som visar hur hon njuter av sin ultrarika livsstil. En gång livestreamade hon sig själv med högar med pengar och låtsades använda dem som en telefon. Detta är en av anledningarna till att hon står i en separat liga när det kommer till de andra Mayweather-barnen. Detta kan möjligen förklara varför hon nyligen kallade sig själv för “det elakaste barnet” i en Instagram-berättelse.

Floyd Mayweathers dotter utmanar sina fans samtidigt som hon kallar sig elak

I en ny berättelse som hon publicerade på sitt Instagram-konto delade Yaya ett inlägg som sa “Jag är min mamma elakaste barn, bryr jag mig? Absolut inte” vilket tyder på att hon var bråkstaken bland alla Mayweather-barn. Hon lade till i samma berättelse, “Min pappa är också… Du bör fråga melissa och Floyd om mig”, och vågar alla som inte tror henne att fråga sin pappa och mamma direkt.

Hennes far har fyllt hennes barndom med överflöd, med extravaganta gåvor som blivit normen. Noterbart var att hennes födelsedagar innehöll framträdanden av A-lister som Justin Bieber, Drake och Future. Hennes far gav henne till och med en imponerande arton-karats ‘Canary Pristine’-ring till ett värde av häpnadsväckande 5 miljoner dollar.

Yaya vred på sin fjortonde födelsedag och fick enligt uppgift påkostade bilmodeller, inklusive Mercedes 550 S-klass och G-klass. Både far och dotter delar intresset för den överflöd som deras livsstil ger dem.

Iyanna Mayweather missar knappt fängelse

Iyanna Mayweather, dotter till boxningslegenden Floyd Mayweather Jr., kringgick med nöd och näppe ett fängelsestraff efter att ha erkänt skyldig till knivhuggningsincidenten 2020 i rapparen NBA YoungBoys bostad, som hon var romantiskt inblandad med vid den tiden. 22-åringen, greps vid 19, åtalad härrör från en het konfrontation med en annan kvinna, Lapattra Lashai Jacobs. Bråket utspelade sig hemma hos YoungBoy och kulminerade med knivhuggandet.

Iyanna erkände sig skyldig och fick sex års skyddstillsyn. Dessutom med möjligheten att brottet raderas från hennes register om två år. Det är om hon håller ett rent blad. Rätten ansåg att brottet inte var allvarligt, vilket gav en chans till inlösen och en nystart. Sedan dess har Iyanna verkligen gjort rent. Hon har nu till och med ett barn med NBA YoungBoy. Nu är hon den kära mamman till Floyd Mayweathers barnbarn.

Tycker du att “Pretty Boy” var elak också? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär