Saturday, December 9, 2023
HemBoxingFloyd Mayweather uppnår det otänkbara med Deji

Floyd Mayweather uppnår det otänkbara med Deji

Den 13 november visade sig vara en stor dag för boxningen. Uppgörelsen med rubriken Floyd Mayweather vs. Deji-kampen streamades live i metaversen. Genom att göra detta har det blivit det första sportevenemanget som strömmade i metaversen.

Mayweather har varit pensionerad från sporten sedan 2017, men hans närvaro i ringen som utställningsfighter är en ny milstolpe. Detta är auran av denna kampsensation.

Det strömmade inte bara på Metaverse, utan det gjorde också bra affärer. Biljettpriset för att delta och se evenemanget var $14,99.

Vad gör Floyd Mayweather nu?

Det här året har varit ett hektiskt år för 45-åringen. Efter att ha skrivit på med Global Titans Series tävlade han i back-to-back-utställningar. Först med sin tidigare sparringpartner Don Moore, sedan med Mikuru Asakura från Japan, och slutligen upp med YouTube-stjärnan Deji.

Efter att ha genomfört denna långa resa tog ‘The Pretty Boy’ en paus och åkte på en resa. Nyligen delade han flera bilder från sin turné på Instagram.

På en bild dök han upp stående inne i moskén. I bildtexten skrev han: “Varje gång jag är i Abu Dhabi gillar jag att stanna till vid den stora moskén och få en privat VIP-tur.”

I ett annat inlägg delade han en video. Där han tog en promenad med en husdjurschimpans. I en annan kom han på en papegoja.

Tillsammans med Mellanöstern fortsatte han med att besöka historiska platser i Rom, Italien.

Den tidigare mästaren måste ha några planer för nästa år. Men nu ville han ägna lite tid åt att njuta av livets skönhet.

Vad tycker du om Mayweathers evenemang som streamades i Metaverse? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se upp för mer: When The Money krävde pengar för utseende

RELATED ARTICLES

Mest populär