Sunday, February 25, 2024
HemBoxingFloyd Mayweather trashes Nike för H&M Skor; Yaya Mayweather flexar fars...

Floyd Mayweather trashes Nike för H&M Skor; Yaya Mayweather flexar fars dyra klockor

Om du trodde det Floyd Mayweather bara bär high-end märken, du har fel. I en chockerande visning valde den tidigare welterviktsmästaren sparkar från H&M framför sina Nikes. Men även om det kunde ha höjt några ögonbryn, följdes det av hans klocksamling som skrek “lyx”, vilket förde hans fans tillbaka till paviljongen.

Det uppskattas att “Money” är värt minst 450 miljoner dollar. Det mesta av denna rikedom har kommit från de slagsmål han deltog i under sin 50-0 karriär. Pengarna strömmade in från hans etablering, Mayweather Promotions, rekommendationer och andra boxningsrelaterade satsningar, som hans flaggskeppsgym. Med rikedomarna som strömmar in har han hittat ett utlopp för att spendera dem. Var, frågar du? Tja, svaret på den frågan ligger i kronan av att vara en modeikon.

Sartorial modeval? Gå in i Floyd Mayweather

Medan de flesta sparar stora pengar för att skaffa sina drömpar Nike-skor, avvek Mayweather från sådana förväntningar. I ett klipp som delas av hans dotter, Iyanna (Yaya) Mayweather, på sina Instagram-berättelser, sågs 46-åringen göra sig av med några dyra Nike-sparkar medan han tog på sig ett par från det multinationella klädmärket H&M, känt för sina ganska prisvärda utbud av alternativ. Chockad? Tja, hans andra inlägg som talar om överflöd tillskriver chocken.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Klädd i sin fritidsoutfit förklarade ‘Pretty Boy’ i klippet att han var i en H&M-butik och råkade komma på de nya skorna. Han sa och höll fram sina Nike-skor: “Jag är på H&M, kolla in mina nya kicks. Mina nya sparkar… (håller hans Nikes framme) dessa hamnar i papperskorgen. (släpper paret i papperskorgen) H&M, vad händer, älskling?”

Var det en video i allt skämt eller var det en antydan till något annat? Tja, det är Mayweathers hus, och om mysteriet inte fanns, skulle det vara klanen alla pratar om? Mayweathers moderunda stannade inte bara där. I en uppföljningsberättelse uppdaterade hans dotter om vad hennes pappas helglook eventuellt innehåller.

En skrämmande klocksamling

I nästa berättelse delade ‘Moneyyaya’ en närbildsvideo av lyxklockor staplade ovanpå varandra. En av dem var en TSAR BOMBA herrklocka som vanligtvis säljs för cirka 1000 $. Andra klockor, från utseendet på det, verkar vara Limited Edition Richard Mille RM 011 och Richard Mille Swiss Mechanical Blur Ceramic. De flesta av dessa klockor är i begränsad upplaga och kostar en betydande summa för detaljhandeln. Men slutsatsen? Det är Floyd Mayweather, och han har alltid de bästa klockorna i sin samling. I bildtexterna skrev hon, “Smaker för helgen (eld-emoji).”

Medan hans modeval ibland kan vara föremål för offentlig kritik, är det för andra ett ögonblick av modefirande. Att han valde H&M framför Nikes är verkligen en chock, men hans klocksamling? Hans fans har vant sig vid sådana extravaganta uppvisningar.

Vad tycker du om hans klocksamling? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

The post Floyd Mayweather Trashes Nike för H&M Shoes; Yaya Mayweather Flexes Father’s Expensive Watches dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär