Saturday, December 9, 2023
HemBoxingFloyd Mayweather tillkännager nästa motståndare för Superbowl Weekend Fight

Floyd Mayweather tillkännager nästa motståndare för Superbowl Weekend Fight

Floyd Mayweather är utan tvekan en av de bästa boxarna genom tiderna som någonsin satt sin fot i ringen. Hans obesegrade rekord på 50-0 är ett bevis på hans extraordinära boxningsförmåga som finslipades med hjälp av hans farbror Roger Mayweather och pappa, Floyd Mayweather Sr. Genom sin talang och beslutsamhet lyckades han bli en av de högsta idrottarna genom tiderna. Dessutom var han så populär i sin bästa ålder att hans flera matcher fortfarande håller rekordet för de flesta PPV-försäljningar genom tiderna.

Ända sedan pensioneringen har han varit med i uppvisningsmatcher. Totalt har han kämpat runt 7 utställningskamper, hans lista över motståndare inkluderar Logan Paul, Mikuru Asakura, Aaron Chalmers, etc. En fighter lyckades dock sticka ut från alla sina andra motståndare. Och det verkar som att Mayweather kommer att gå tå till tå mot denna fighter än en gång.

Floyd Mayweather redo att lösa skillnaderna

Tidigare i år gick Mayweather tå mot tå mot John Gotti III i en utställningsmatch. Inledningsvis gick kampen som förväntat och Mayweather dominerade John Gotti III. Han började till och med leka och håna sin motståndare. Dessutom verkade Gotti ovillig att kasta slag på den tidigare mästaren. Det började han göra först i de senare omgångarna. Men eftersom domaren stoppade kampen efter att inte ha kunnat skilja de två åt, bröt helvetet löst.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Notera att Gotti III och Mayweather båda slutade lyssna på vad domaren sa mot slutet av kampen. De började till och med trash-tala mitt i matchen. Dessutom, att Gotti var frustrerad på grund av att kampen stoppades, attackerade Mayweather. Detta gjorde att ett bråk bröt ut över hela arenan när båda lagen fyllde ringen. Det verkar som att Mayweather vill avsluta saker ordentligt den här gången eftersom han nyligen tillkännagav revanschen på sina sociala medier.

Han delade affischen för sin nästa kamp på Instagram. Dessutom skrev han i bildtexten, “Kicking Off Super Bowl Weekend – Unfinished Business. Vi ses i Las Vegas. Mer information kommer snart!! @mayweatherpromotions”. Även om de exakta detaljerna om plats och datum är okända. Det ska bli intressant att se hur de två går mot varandra efter att ha gått in i kampen med så dåligt blod.

Manny Pacquiaos förhoppningar om en revansch grusades?

Detta tillkännagivande från Mayweather är verkligen överraskande med tanke på Manny Pacquiao pressade på för en revanschmatch mot honom. Den filippinska legenden var närvarande under det efterlängtade Tyson Fury mot Francis Ngannou anfall. Efter den kontroversiella matchen antydde han möjligheten av en revansch mellan de två legendariska rivalerna. Han hade delat att de två kan sluta med att låsa horn nästa månad.

Även om båda fighters nu är mycket äldre och pensionerade, om kampen kunde genomföras så skulle det utan tvekan ha uppmärksammats av boxningsfans över hela världen. Han sa: “Jag är fortfarande aktiv, jag är en aktiv kille, jag tränar aktivt. Jag har en uppvisningsmatch i december i Japan. Vi jobbar på det, motståndaren. Vi jobbar med Mayweather. Ja (en Mayweather-kamp).”

Läs mer: Vem är Floyd Mayweathers nästa motståndare, John Gotti III, barnbarn till New York Crime Familys chef John Gotti?

Men med detta tillkännagivande från Mayweather verkar det som att samtalen har fallit isär. Vad är dina tankar om kampen? Vill du se Mayweather slåss mot någon annan? Om så är fallet, dela dina förslag i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär