Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingFloyd Mayweather påstås ha känt sig "pinad" och helt undvikit tidigare världsmästare

Floyd Mayweather påstås ha känt sig “pinad” och helt undvikit tidigare världsmästare

Boxningslegenden Floyd Mayweather har tävlat i fem uppvisningsmatcher sedan han drog sig tillbaka från professionell boxning 2017. Han mötte nyligen YouTube-sensationen Deji i en match för några veckor sedan på Coco-Cola-arenan i Dubai. Det finns dock en man som Mayweather kanske inte är intresserad av att slåss.

Den tidigare förenade lätt-welterviktsmästaren Amir Khan avslöjade nyligen att Mayweather inte skulle vara intresserad av att möta honom i en utställningsmatch trots att många ville se honom återvända.

I en intervju med Second’s Out fick Khan frågan om chanserna för en match med den tidigare mästaren i femdivisionen. Khan hävdade att även om matchen kunde ha gjorts för ett par år sedan i detta skede av karriären verkade matchen mycket osannolik.

“Jag menar nej. Jag tror inte att jag och Floyd jag tror att vi skulle (ha) bråkat för ett par år sedan med att jag pratade och han pratade”, sa han.

Dessutom tillade han att Mayweather kände sig respektlös när han fick frågan om en kamp kunde vara möjlig och inte såg någon chans att det skulle förändras nu.

“Jag känner bara att han känner sig generad och jag tror att han känns som att han ibland kände sig respektlös när mitt namn nämndes. Så ja, jag tror inte att det kommer att hända.” han lade till

Khan var en av de bästa utsikterna från Storbritannien och utsågs också till nästa Mayweather. Men hans karriär verkade gå nedåt efter hans förluster mot Canelo Alvarez och Lamont Peterson. Efter detta skulle han dra sig tillbaka från boxningen i maj efter att ha förlorat mot Kelly Brook.

Floyd Mayweather river Amir Khan

Innan Mayweathers utställningsmatch mot Mikuru Asakura i Japan fick han frågan om möjligheten att möta Khan. Men “TBE” avfärdade detta och hävdade att han inte var tillräckligt populär utanför Storbritannien för att boka en match.

DYK DYPARE

“Amir Khan når och når och når. Han har nått hela sin karriär, han var en ganska cool fighter. Han var inte en Floyd Mayweather eller någon av de andra toppkillarna, han gjorde vad han var tvungen att göra. Han är en molnjagare. Jag är inte ens orolig för Amir Khan. Jag antar att han är stor i Storbritannien, men ingen i USA känner honom riktigt om du inte är riktigt intresserad av boxning. sa Mayweather i en intervju med Daily Mail

Det fanns en tid då fansen skulle ha älskat att se de två dela ut det i ringen. Men båda kämparna har nu långt över sin bästa ålder och har också gått i pension från sporten. Så en utställning mellan de två kanske inte är en kamp som fans skulle vara mycket förtjänta av.

Se upp för mer: When The Money krävde pengar för utseende

Vad tyckte du om Khans anspråk mot Mayweather? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär