Saturday, December 9, 2023
HemBoxingFloyd Mayweather Jr Flash $325 000 Time Piece

Floyd Mayweather Jr Flash $325 000 Time Piece

Det finns anledningar till att hundratals, om inte tusentals blivande unga boxare ser upp till Floyd Mayweather Jr. som en förebild. Det mesta har att göra med boxning, vad han har åstadkommit och vad han har gjort för sporten. Men för ett fåtal är det den galet rika, oerhört lyxiga livsstilen som den obesegrade före detta mästaren leder. Det har gått över sex år sedan han gick i pension från aktiv boxning. Den Grand Rapids-födde OS-bronsmedaljören är dock fortfarande världens rikaste boxare.

Floyd Mayweather Jr., liksom många av världens elit, är känd för att brinna för ett fåtal samlarföremål. Hans bilsamling förblir värdig en seriös dekko. Men ger en tät konkurrens till fyrhjulen är klockorna som pryder hans vänstra handled. Den tidigare mästaren är en stolt ägare till några av de dyraste och mest sällsynta klockorna i världen. Gång på gång gör han det till en poäng att visa upp en orörd modell för miljontals fans och följare. De hittade sin idol tidigt i morse och tog på sig en Richard Mille med ett uppskattat marknadsvärde på över $300 000.

En bild, som det gamla ordspråket säger, är ord mer än tusen ord.

Vilken är din favoritversion av Floyd Mayweather Jr.: ‘Pretty Boy Floyd’ eller ‘The Money’? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär