Friday, December 1, 2023
HemBoxing"Flip the Coin": Deontay Wilder avslöjar en unik metod, bra för "Promotion",...

“Flip the Coin”: Deontay Wilder avslöjar en unik metod, bra för “Promotion”, för att bestämma vem som ska rubriken huvudevenemanget – han eller Anthony Joshua

Deontay Wilder och Anthony Joshua kommer att slåss på samma kort den 23 december. Medan Wilder, tidigare WBC Heavyweight-mästare kommer att möta Joseph Parker, en före detta WBO Heavyweight-titelinnehavare, kommer Anthony Joshua som tidigare höll Unified Heavyweight-titeln att låsa horn med tidigare Europeiska Unionen Tungviktsmästare, Otto Wallin.

När arrangörerna, som inkluderar Queensberry Promotions och Matchroom Sport, kämpar för att bestämma sig för vilket par som ska leda huvudevenemanget i Riyadh, introducerade Wilder en unik men användbar metod.

Deontay Wilder vill att den “mest spännande kampen” ska vara huvudevenemanget

Enligt ‘The Bronze Bomber’ måste arrangörerna vända myntet för att bestämma sig.

“Det är därför jag tycker att jag och Parker också borde vara huvudevenemanget. Vi är också två före detta mästare. Varför skulle du inte ha två tidigare mästare i huvudevenemanget? Jag har bett att vända myntet, kanske vid pressaren eller något liknande. Jag tror att det skulle vara bra (för) befordran. Men om de har sina order, vad det än är de vill göra, så är jag bra med det, säger Wilder.

“Men, jag tror att jag måste krydda det lite. Det här är inte en Joshua-show, det här är inte min show, det här är hela vår show. Jag vill det bästa för oss alla. Mellan Joshua vs. Otto Wallin och Me vs.Parker, vilken skulle de tycka är mest spännande? Jag tror att den mest spännande kampen borde vara huvudevenemanget, tillade han.

KO nästan garanterad: Wilder hävdar att han borde ta emot huvudevenemanget

“I slutet av dagen, när folk kommer för att se slagsmål, kommer de för att se knockouts. Men de vill se spänning. Och att vara där, kvinnor ljuger, män ljuger, men mina siffror ljuger inte. Jag har större chans att slå ut min motståndare än vad Joshua gör och skapa spänning. Vad är det bästa att se och sedan åka hem till? En dramatisk knockout och sedan lämnar du”, sa Wilder.

RELATED ARTICLES

Mest populär