Saturday, December 2, 2023
HemNFL"Flexed Mahomes OUT of Primetime": NFL World skyller på Russell Wilson efter...

“Flexed Mahomes OUT of Primetime”: NFL World skyller på Russell Wilson efter Primetime-konflikten med Patrick Mahomes bytte till ogynnsam tidslucka – Sportprat

När Denver Broncos värvade Russell Wilson hoppades de att han äntligen skulle tända lite eld i laget den här säsongen. Men det har inte blivit så för dem. Broncos’ Country är inte riktigt förtjust i QB. Fansen skyller på honom för att TV-bolagen flyttade matchen med Patrick Mahomes Kansas City Chiefs.

Broncos kommer att ta sig an Chiefs på hemmaplan i vecka 14 av säsongen. Men spelet kommer inte att spelas på bästa sändningstid.

Fans skyller på Russell Wilson

Chiefs meddelade på Twitter att deras match mot Broncos har fått en ny tidslucka. Spelet kommer att starta på eftermiddagens ogynnsamma tidslucka istället för på bästa sändningstid på Sunday Night Football vecka 14.

🚨Schemalägg uppdatering🚨

Vårt spel för vecka 14 i Denver den 11 december har flyttats till 15:05 på CBS.

— Kansas City Chiefs (@Chiefs) 30 november 2022

Patrick Mahomes, en av de största stjärnorna i NFL som inte spelar på bästa sändningstid? NFL World hade svårt att tro. Och de har bara en person att skylla på. Broncos QB Russell Wilson. Många fans reagerade på nyheten och drog slutsatsen att skiftet har något att göra med att Broncos hade en dålig säsong.

Detta fan tror att den icke-primära sloten har något att göra med Broncos.

Wilson är så dålig att mahomes flexade UT ur bästa sändningstid för att plågan uppväger det goda lol

— Chiefs_T ➡️ (@Dread_the_Red) 30 november 2022

Och detta fan skyllde på Russell Wilson.

Russel Wilson är så skräp att de sparkade av oss nationell tv 😭😭😭

— Nasty (@BiGNasty91_) 30 november 2022

Ett Broncos-fan höll med om bedömningen och bad Mahomes-fansen om ursäkt.

Som ett broncofan ber jag om ursäkt att vi är att dåliga nbc inte vill sätta mahomes på nationell tv sorgliga tider för bronco country 😂

— zwheatley (@zwheatley6) 30 november 2022

Denna fan tycker att det är ett utmärkt drag.

Excellent!!!! Russ lagar inte mat och cheferna kommer att slita sönder den röven!!!

— ShadyL (@RoyalKingdom71) 30 november 2022

Ett fan kastade in en rolig anledning till schemaskiftet.

“Låt oss cykla, men jag måste vara hemma innan det blir mörkt”

— Teddy Gilmore (@teddy_gilmore) 30 november 2022

Den här fansen får tillbaka sina pengar.

Så frustrerande att jag får tillbaka mina pengar 😭😭😭

— Grim Reaper (@Iegoat23) 30 november 2022

Chiefs kommer att gå in i matchen som fasta favoriter. Kan Wilson and the Broncos trolla fram lite magi för att bevisa att hans kritiker har fel när han tar sig an Mahomes and Co.?

Broncos sedan Wilsons ankomst

Seattle Seahawks bytte Russell Wilson till Broncos efter säsongen 2021. Broncos tecknade honom i utbyte mot flera framtida draftval för att bli en kraft i deras division, som styrs av Chiefs. Men Wilson har haft en tuff start på livet i Denver.

Wilson har spelat 10 matcher hittills den här säsongen men har inte riktigt lyst upp ligan som Broncos hade förväntat sig. QB har kastat 2 369 yards hittills under innevarande säsong med 198 avslut. Hans genomgångsgrad ligger på 58,9%. Wilson har kastat åtta touchdown-passningar hittills, men motståndarnas försvar har snappat upp fem av hans 336 passningsförsök.

Broncos har bara vunnit tre av de 11 matcher de har spelat hittills. De är fyra i AFC West-divisionen. Kan Wilson bevisa att alla har fel och göra en sen laddning mot Broncos?

RELATED ARTICLES

Mest populär