Sunday, February 25, 2024
HemSoccerFlera medier blir avstängda från Erik Ten Hags presskonferens i Manchester United...

Flera medier blir avstängda från Erik Ten Hags presskonferens i Manchester United innan Chelsea Clash

Manchester Uniteds senaste agerande kanske inte passar bra hos många medier över hela England. I en överraskande händelseutveckling har klubben förbjudit flera medier inklusive Manchester Evening News från att närvara vid Erik Ten Hags kommande presskonferens. Holländaren kommer att tilltala media inför den kommande matchen mot Chelsea. I och med att Erik Ten Hag ska ha tappat stödet i omklädningsrummet vill klubben undvika allt vitt brus kring laget.

Amerikas favoritvideo idag

Förbudet har troligen kommit efter Manchester Evening News-artikeln som hävdade att managern hade förlorat omklädningsrummet. United är tydligen inte nöjda med att media inte krysskollade med klubben. Saker och ting har inte fungerat som Manchester United-fansen hade förväntat sig den här säsongen. Laget har haft en katastrofal kampanj hittills och förlorat sex av sina fjorton matcher i Premier League.

Manchester United förbjuder vissa medier från att delta i kommande pressar

I en överraskande händelseutveckling har Red Devils blockerat flera medier från att närvara vid Erik Ten Hags kommande presskonferens innan matchen mot Chelsea.

Chefskribenten för Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, tog sitt X-grepp för bara några minuter sedan för att informera allmänheten om Uniteds beslut. Luckhurst skrev, “MÄNEN och andra butiker har förbjudits från Ten Hags presskonferens idag av #mufc comms-direktör Andrew Ward.”

MEN underrättades om förbudet av kommunikationsdirektören, Andrew Ward. De senaste månaderna har sett flera kontroverser kring Ward, med journalister som hävdar att Ward har hindrat dem från att ställa frågor på presskonferenser.

Det har inte gått som planerat för Manchester United. Medan klubben hoppades hitta sin fot under holländaren och hans föredragna värvningar, har laget ännu inte hittat önskade resultat.

Manchester United fortsätter att kämpa under Erik Ten Hag

Red Devils har inte varit något annat än subpar den här säsongen. United har misslyckats med att replikera sin löpning från förra säsongen under Erik Ten Hag. Laget ligger för närvarande sjua i Premier League med 24 poäng på sitt namn efter 14 matcher.

Deras återkomst till Champions League under Erik Ten Hag har varit inget mindre än katastrofal. Laget ligger för närvarande i botten av sin grupp med bara fyra poäng på fem matcher. United har förlorat tre av sina fem matcher i Champions League och deras enda hopp om att ta sig till knockouten är att se till att de vinner sin sista match mot Bayern medan Galatasaray och Köpenhamn oavgjort.

Erik Ten Hag har slut på alternativ i klubben, och om managern inte lyckas producera resultat under de kommande månaderna kan han bli visad vägen ut.

RELATED ARTICLES

Mest populär