Friday, February 3, 2023
HemGolf"Fler banor behöver detta": Golfvärlden reagerar på tekniskt underverk som gör sporten...

“Fler banor behöver detta”: Golfvärlden reagerar på tekniskt underverk som gör sporten säkrare

Förändringar är oundvikliga. Från att inkludera ny teknik i de officiella turneringarna till att introducera en ny liga med ett 54-hålsformat och hagelgevärsstart… den professionella golfvärlden genomgick också betydande förändringar under åren. Även om det är lätt att anpassa sig till vissa av dem, har människor svårt att acceptera andra.

Enligt rapporter ska en golfklubba ha introducerat ny teknik för sin bana. Noterbart är att det senaste tillskottet av utrustning inte bara är användbart för golfare, utan det kan också bidra till att säkerställa säkerheten för publiken.

Den nya tekniken på den berömda Skottlandsbaserade golfbanan

Gleneagles är en av de mest kända golfdestinationerna i världen. Resorten ligger i Skottland och rymmer tre banor, inklusive King’s Course, Queen’s Course och PGA Centenary-banan. Noterbart är det platsen som stolt värd några av de viktigaste golfevenemangen i världen – Ryder Cup 2014, Solheim Cup 2019 och 2022 Senior Open.

Rapporter tyder på att samma resort har implementerat ny teknisk utrustning i sina kurser. En nätanvändare laddade upp en bild av banan med en kamera för att se om farleden är fri eller inte. Han använde Twitter för att visa sin beundran för den nya utrustningen genom en bildtext och en bild.

“Något jag aldrig sett på en golfbana förut,” nätanvändaren skrev. “En kamera för att se om farleden är fri vid @GleneaglesGolf.”

Fansens reaktion på utrustningstillskottet på Gleneagles

Ett felaktigt golfslag är en av de vanligaste orsakerna till en olycka på en golfbana. Bollen kan skada en person riktigt illa, och kan till och med orsaka dödsfall. Det är därför de flesta fans var överlyckliga över att se fairwaykameran på Gleneagles.

Klass. Jag har sett den på Gleneagles och en annan bana men kommer inte ihåg var! 🤣 kanske Woburn. Snälla hjälp?

— Joe Woodhead (@DalbyFirewood) 4 december 2022

Det här måste vara nytt, tro inte att det var där i april i år när jag spelade senast.

— Ian McInally (@ianmcinally1) 5 december 2022

Det här är fantastiskt, fler av dessa måste installeras runt banor.

— Tim (@mathertim) 5 december 2022

Med sina kommentarer uppskattade många Gleneagles för att de lagt till så välbehövlig utrustning så att man kan undvika oönskade olyckor. En sådan Twitter-användare skrev: ”Fler kurser behöver detta för att hålla människor säkra. Många banor jag har spelat som har blinddrift”, löd hans kommentar vidare. “Och det slutar med att du måste be någon om ursäkt för att du inte kan se dem.”

Encinitas Ranch har en de är cool! Admiral Baker North har också ett rött/grönt ljus. När du klarar fairwayen trycker du på knappen, den blir ljusgrön vid tee-boxen.

— Boonski (@danieldcolvin) 4 december 2022

Riviera CC har en på blind 18:e. pic.twitter.com/RyHH2JFNzU

— ⛳️ Mark Jasayko 🇨🇦 (@MMGolferGuy) 5 december 2022

Älskade också denna… positivt: en av de bästa pajerna jag någonsin har haft! Negativt: tog mig fyra hål för att komma över det och kostade mig flera skott! 🤣⛳️🏴ꠁꠁ pic.twitter.com/IF0XuYy2AF

— Kieran Harris (@Heritagecricket) 3 december 2022

Å andra sidan var många upptagna med att dela de andra golfklubborna som implementerade samma teknik i sina fairways. Samtidigt påpekade andra andra typer av teknisk utrustning som varje klubb använder.

Tycker du att kameran på fairway är något som golfvärlden borde ha lagt till för länge sedan? Låt oss veta dina tankar om det.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär