Saturday, December 9, 2023
HemNews"F**K Your Ambulance" - Dale Earnhardts legendariska NASCAR "Pure Bada*serie" Efter inkörningen...

“F**K Your Ambulance” – Dale Earnhardts legendariska NASCAR “Pure Bada*serie” Efter inkörningen av Jeff Gordon 1997 översvämmar skrämmaren trogen med nostalgi

Dale Earnhardt Sr. lämnade ett så ikoniskt minne i hjärtan och sinnen hos NASCAR-fans över generationer att det nästan är svårt att förstå att han inte finns kvar längre. Många minns att han kallades skrämmaren och minns också hans orädda sätt både på och utanför banan. Nyligen delade fansen några bilder för att berömma legendens arv.

En fläkt uppgav“En av bilderna som definierar Dale Earnhardts rena badassery och rena aldrig ge upp attityd #NASCAR”

Snart gick alla andra med och delade flera bilder på skrämmaren. En av dessa bilder visade hans hårt havererade bil fortsätta att köra vidare. Fansen som delade den här bilden skrev också: “Dale sa att din ambulans rullar fortfarande.”

Intimidatorns namn fastnade i honom efter att andra förare som körde i NASCAR runt hans tid uppgav att hans kroppsbyggnad och manér fick dem att känna sig skrämda. Detta var inte bara utanför banan utan också på banan. Inget skrämde Earnhardt Sr och han skulle gå runt med sin ikoniska mustasch och nästan gudaliknande persona. Förare som Jeff Gordon, som sköt upp i sporten och började dominera precis i närvaro av Earnhardt Sr., nämnde ofta hur han skulle försöka spela tankespel. Gordon började dock sakta förstå hur han skulle slå den legendariska föraren i sitt eget spel. Oavsett hur de kämpade på rätt spår för vinsten, förblev Earnhardt Sr. och Gordon goda vänner hela tiden.

Även senare, när Earnhardt Sr:s egen son gick med i sporten och började tävla tillsammans med honom, nämnde Junior hur han och hans syster skulle förbli rädda för sin far och att de alltid ville hålla honom glad.

Fans delar fler av Dale Earnhardt Sr-bilder

Fansen delade med sig av flera andra lysande bilder av den sjufaldiga NASCAR Cup Series Champion när de tog en tripp längs memory lane.

Bilden var från 1997 års Daytona 500-lopp, efter att ha träffat Jeff Gordon och sedan Dale Jarrett. Efter att hans hårt havererade bil stannat klev han ur den och klev in i ambulansen. Senare var Earnhardts svårt havererade bil synlig i pit lane. Mekanikerna rusade sedan och fick på något sätt upp den igen med tejp. Earnhardt var tillbaka i bilen och redo att köra den misshandlade bilen. Där de flesta andra förare skulle ha kallat det en dag efter en sådan påverkan, var Earnhardt inte på humör att ge upp.

En av bilderna som definierar Dale Earnhardts rena badassery och rena aldrig ge upp attityd 😎 #NASCAR pic.twitter.com/IOF0HSRnlG

— Dustin Ryan Black 🇺🇸 (@Dustola_1985) 27 november 2022

Aldrig. Ge. Upp. https://t.co/6vTRehppII

— Dale Earnhardt-arkivet (@ArchivesDe) 29 november 2022

Dale sa f*n din ambulans, den grejen rullar fortfarande pic.twitter.com/5dG28CkReR

— Ryan Shane Helms (@RyanoH70) 30 november 2022

Det finns så många pic.twitter.com/K4Q6DOuq52

– Jay Perantoni (@ jayp1967) 30 november 2022

pic.twitter.com/swyQjCH3Xg

– Jay Perantoni (@ jayp1967) 29 november 2022

Absolut älskar detta! Han var definitivt min förebild när jag växte upp. Jag ville bli en racerförare som han. Hårt racing går i blodet så om jag tävlade, skulle jag ha det på Dales way and kicking ass!

— Michael Jr. (@Nascarlover87) 27 november 2022

👊🏻

— GaDawg (@BenCoggins1) 30 november 2022

Även två decennier efter hans tragiska bortgång trivs han fortfarande som en av de mest vördade och respekterade NASCAR-legenderna inom sporten. Många säger till och med att vi kanske aldrig mer får se någon som Earnhardt Sr pryda sporten vi alla älskar.

RELATED ARTICLES

Mest populär