Saturday, December 2, 2023
HemeSports"F**k It, Say Less" - Twitch Streamer xQc slösar inte en sekund...

“F**k It, Say Less” – Twitch Streamer xQc slösar inte en sekund på att betala $20 000 borgen för att få Kai Cenat ur “fängelset”

Kai Cenat är en av de största Twitch-streamarna med flest prenumeranter. Han uppnådde denna bedrift genom att köra om sin andra streamer xQc. Men de två delar inte hat och har en vänlig natur. Nyligen erbjöd sig den kanadensiska streamern att hjälpa Kai utan att tänka efter när han hörde att han satt i “fängelse”.

I xQcs senaste GTA-rollspelsström fick han ett samtal från ett okänt nummer. Men när han ringde tillbaka hör xQc meddelandet om att samtalet övervakas och spelas in, vilket är en vanlig praxis för samtal från fängelse i USA. Så den 26-årige streamern blev chockad när han fick reda på att han fick ett samtal från fängelset.

Kai Cenat kallar xQc från fängelset för sin borgen på $20 000

När personen i andra änden tog upp samtalet upptäckte xQc att det var ingen mindre än Kai Cenat. Det chockade Twitch-streamern om varför 20-åringen ringde honom från fängelset. När han frågade om detsamma hörde xQc honom gråta över samtalet.

26-åringen kunde inte se sin medstreamer gråta och sa: “Jag är här för dig, man. Jag är här för dig, kompis. Prata med mig, dude.” Så Kai informerar honom om att han kommer att betala tillbaka honom senare och behöver $20 000 för att betala för hans räddningsaktion från fängelset.

När xQc hörde villkoren för borgen slösade han inte bort en sekund för att hjälpa Kai. 26-åringen var ivrig att hjälpa sin medstreamer, “Det var allt, $20 000. F**k säg mindre, man. Hej, skicka kontot. Jag skickar dig nu.”

xQc tipsar också Kai om Sliker-dramat

Alla som följer streamingcommunityt måste vara medvetna om hela Sliker- och spelströmningsdramat på Twitch. Sliker är en engelsk Twitch-streamer som samlat på sig enorma skulder från fans och andra streamers på grund av sitt spelberoende.

Han blev så småningom utropad av sina fans och streamers. Senare steg xQc och Ludwig upp för att hjälpa Sliker att betala skulden. Nyligen sa xQc till Kai Cenat att när han ringde från fängelset, “Jag hade den här Gambler-idioten en gång, det kostade mig 100 000 $. Jag kan definitivt ge 20 000 $ för dig enkelt.”

Så småningom avslöjade Kai Cenat att det bara var ett skämt och att han inte satt i fängelse. Så xQc avslutar samtalet med att säga åt honom att få bättre innehåll för sin stream. Utan tvekan trodde xQc att han satt i fängelse, särskilt efter den senaste tidens falska svettning av streamers.

RELATED ARTICLES

Mest populär