Saturday, December 2, 2023
HemTennis'F**k! I Don't Want...'- Serena Williams tidigare tränare tjänar en viktig...

‘F**k! I Don’t Want…’- Serena Williams tidigare tränare tjänar en viktig påminnelse till nästa generation när den desperat försöker avsätta Novak Djokovic

Tennisvärlden är starkt sammankopplad, med legendariska spelare, stigande stjärnor, tränare och pensionerade spelare som alla uttrycker oro över aktiviteter både på och utanför planen. I ett uttalande nyligen delade Rennae Stubbs, som tidigare tränade Serena Williams och nu är en välrenommerad tennisanalytiker, sina tankar om Jannik Sinners seger mot Novak Djokovic.

Jannik Sinner anslöt sig till Carlos Alcaraz och Holger Rune genom att besegra den serbiske tennismaestroen. Rennae Stubbs gav ett nytt perspektiv på sin potential i tennisvärlden.

Serena Williams ex-tränare Rennae Stubbs släpper en skärande kommentar när Jannik Sinner besegrar Djokovic i Turin

I en intensiv match i tisdags fick Jannik Sinner sitt namn i tennishistorieböckerna då han lyckades vinna mot Novak Djokovic. Med denna vinst tog 22-åringen ett steg närmare att bli den första italienaren att nå semifinalen i ATP-finalen. Den unge italienarens anmärkningsvärda 7-5, 6-7 (5/7), 7-6 (7/2) seger över den 24-faldiga grand slam-mästaren visade inte bara upp Sinners potential utan tillförde också ett nytt perspektiv som upplevde legender kunde tydligt se.

Rennae Stubbs, en ivrig sportobservatör, är imponerad av de stigande stjärnorna som utmanar tennislegendaren Novak Djokovic. “Jag tror att det är bra för sporten att vi får dessa spelare att komma så nära Novak, de unga spelarna som Rune och, naturligtvis, Jannik Sinner som slår honom”, sa hon. Stubbs betonade betydelsen av att yngre spelare utmanar den “bästa spelaren någonsin.” Stubbs tillade: “Föreställ dig att du spelar Grand Slam, och så plötsligt är du som ‘f**k! Jag vill inte ha en till av dessa uppsättningar.’”

Serena Williams tidigare tränare stöttar de unga stjärnorna med sportsliga färdigheter och mental styrka för att möta den serbiske maestro. När nästa generation strävar efter att sätta sin prägel klev Carlos Alcaraz också fram för att motivera den unge italienaren.

Carlos Alcarazs överraskande kommentar om Sinners seger och säsongen 2024

Carlos Alcaraz anslöt sig till lovsången i tennisvärlden efter Jannik Sinners imponerande vinst mot Novak Djokovic. Alcaraz delade med sig av sina tankar om matchens underhållningsvärde. “Jag såg Sinners match mot Djokovic, och jag tycker att det var en av säsongens bästa. Mycket hårt kämpat, alla njöt av det. Jag hade kul när jag såg den; det var otroligt”, sa Alcaraz och lyfte fram värdet av mötet mellan den italienska sensationen och tennislegenden.

Alcaraz insåg svårigheten att möta Sinner, särskilt med de italienska fansen bakom sig. Han sa, “När jag spelade honom var det alltid fantastiska matcher, så vem vet vad som kan hända.” Med en blick framåt mot 2024 förutspådde Alcaraz djärvt, “2024 kommer Jannik att vara en seriös kandidat för att vinna en Grand Slam. Jag tror att han till och med kommer att kunna nå nummer 1 eller sätta sig själv i en position att nå dit.”

Med ett starkt stöd från den spanska tennisstjärnan är fansen spända på att se hur Alcaraz presterar i sina kommande matcher.

KOLLA PÅ DEN HÄR HISTORIEN– ‘Varför spelar hans bror en video…Sweet Home Alabama?’ – Tennisfans reagerar lustigt på grävda Novak Djokovic Underkläder Photo’

RELATED ARTICLES

Mest populär