Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsFinal Fantasy XIV Klart för en crossover med FF VII Ever Crisis

Final Fantasy XIV Klart för en crossover med FF VII Ever Crisis

Final Fantasy XIV är en mycket populär MMORPG. Detta onlinespel har bara utvecklats sedan lanseringen tillbaka 2010. Under åren har det utvecklat ett stort antal fans och vanliga spelare. Dessa fans skulle vara glada att veta att en mycket spännande crossover är på väg att äga rum mellan denna långvariga MMORPG och ett annat spel i denna mångmiljondollarssäljande franchise!

Final Fantasy XIV-karaktärer skulle se ännu bättre ut efter FF VII Ever Crisis crossover

Ja, det har nyligen meddelats via X att dessa två onlinespel, FF VII och FF XIV, snart skulle korsas, och fans som deltar i detta skulle få mycket mer än bara en spännande upplevelse. Denna crossover skulle ge XIV karaktärer en massa nya kosmetiska föremål.

Utöver allt detta skulle detta evenemang också lägga till Black Waltz som en helt ny chef till Final Fantasy XIV. Det här är inte heller en enkelriktad affär, fans som spelar Final Fantasy VII Ever Crisis skulle också lägga märke till karaktärer klädda i Final Fantasy IX-karaktärsutrustning.

Det här är en mycket spännande tid för alla Final Fantasy-fans att börja spela ett av dessa spel och delta i denna crossover. Crossover-eventet skulle börja den 9 november 2023 och sluta på ett ännu ej offentliggjort datum.

RELATED ARTICLES

Mest populär