Saturday, December 9, 2023
HemMartial arts"Fick mig att känna mig som en obildad dåre": Jackie Chan avslöjade...

“Fick mig att känna mig som en obildad dåre”: Jackie Chan avslöjade en gång hur en middagsdejt med sin motspelare förvandlades till en drastisk katastrof

Jackie Chan är en världskänd kampsportare som också har expertis inom skådespeleri. Över hela världen är han känd för sina actionkomedifilmer. Legenden är också populär för att vara en av de största stuntmännen i världen under sin prime. Det finns inget ben i Jackies kropp som han inte bröt på uppsättningen. Alla dessa ovanliga saker är det som gör honom så populär runt om i världen.

Jackie Chan nämnde sin dejt med den taiwanesiska sångerskan Teresa Teng i sin bok. Tja, dejten blev inte som kampsportslegenden förväntade sig.

Kampsportslegenden mådde dåligt

Jackie Chan och Teresa Teng gick till en fransk restaurang för sin dejt. Den taiwanesiska sångaren bokade till och med ett privat rum för det. Jackie var inte bara nervös utan också omedveten om hur man beställer mat på en restaurang. När servitören överlämnade allt till Jackie var han osäker på vad han skulle göra med det.

“Teresa tog menyn och ordnade upp den, beställde med några engelska och franska ord blandade in,” sa Jackie och fortsatte, “Det fick mig att känna mig som en outbildad idiot och jag blev lite rasande.” Medan Teresa försökte hjälpa honom, tog Jackie det inte bra. Han mådde dåligt eftersom han ansåg sig vara outbildad, vilket kampsportslegenden bestämde sig för att göra något ovanligt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jackie Chan 杰龙(@jackiechan)

När Teresa föreslog en medellagad biff, vägrade Jackie det och sa: “Nej, jag vill ha den välstekt.” Medan hon ville ha vin gick han med öl. När de beställde en soppa drack hon den klunk för klunk med sin sked, men Jackie slukade bara soppan genom skålen. När deras biff anlände medan hon tog sin första tugga, hade Jackie redan färdigställt hela biffen.

Det var en dejt som gick hemskt för både kampsportslegenden och den taiwanesiska sångaren.

Jackie Chans betydande karriär

Jackie Chan hade en anmärkningsvärd karriär i filmbranschen. Hans tidiga träning i kampsport gjorde det möjligt för honom att uppnå stora saker i både öst och väst.

Han har gjort över 100 filmer, vilket gav honom all ära. Det hårda arbetet kom också med en hel del brutna ben. Det finns inte ett enda ben i Jackie Chans kropp som inte tidigare har brutits. Legenden har brutit näsan fyra gånger. Han har också drabbats av en kollapsad axel, en ögonskada, skador på ryggmärgen, flera hjärnskakningar i huvudet och till och med ett bäckenet ur led. Att fortfarande vara vid liv efter allt detta är en stor välsignelse för honom.

Vad tycker du om Jackie Chans dejt? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär