Tuesday, February 27, 2024
HemUfcFick Conor McGregor ett undantag från USADA? Rivalen Michael Chandler avslöjar...

Fick Conor McGregor ett undantag från USADA? Rivalen Michael Chandler avslöjar irländarens kontroversiella teststatus

Amerikas favoritvideo idag

Michael Chandler ger klarhet om Conor McGregor och USADA

Michael Chandler dök nyligen upp för en intervju med ESPN. Här pratade han om en massa saker som ledde fram till den potentiella McGregor-kampen. En intressant aspekt hade dock att göra med McGregor och USADA. Här är Chandlers tankar om detsamma.

Men det kom aldrig riktigt igenom. Tidigare i år bekräftade både McGregor och USADA närvaron av hans prover i testpoolen. Nu förväntas han göra sin stora comeback mot Chandler på UFC 300 i april 2024. Tror du att det kommer att gå igenom? Och ännu viktigare, om det gör det, kommer han att slåss mot Chandler?

Chandler på deras kamp

Vid ett annat tillfälle talade Chandler om tankespelen Conor McGregor och hans lag gillar att spela mot sina motståndare. I en intervju kallade han öppet ut deras taktik och försäkrade också sina fans att han var immun mot allt. Han har verkligen en spelplan för huruvida kampen kommer eller inte.

Michael Chandler varnade för Constant Conor McGregor “Mind Games”

“Jag har sett Conor prata om andra motståndare, jag har sett Conor prata om olika datum, jag har sett Conor, du vet, helt avfärda mig och agera som att bråket med mig inte händer. Det här är alla sätt som dessa killar försöker få in i folks huvuden. Oturligt nog för dem är din pojke skottsäker.” Han sa i ett samtal med Ariel Helwani från The MMA Hour Show.

Så, kommer han att få slåss mot sin motståndare när som helst snart? Vi får fortsätta vänta på fler uppdateringar och förhoppningsvis ett kontrakt.

RELATED ARTICLES

Mest populär