Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsFEI World Cup återvänder till Amsterdam: Här är det kompletta schemat från...

FEI World Cup återvänder till Amsterdam: Här är det kompletta schemat från Equestrian Governing Body

FEI spelar en avgörande roll i att forma och reglera internationella tävlingar. FEI är känt för sitt engagemang för att upprätthålla de högsta standarderna inom hästsport, och fastställer reglerna för dessa discipliner. Dessutom orkestrerar den prestigefyllda evenemang vid de olympiska spelen i ridsport.

I en spännande utveckling har FEI nyligen meddelat sin återkomst till Amsterdam. Detta tillägg markerar ett nytt och levande kapitel i arvet efter dessa händelser. För att uppleva en spännande uppvisning av talang och konkurrens, kolla in hela schemat tillsammans med deltagarnas namn. Det fullspäckade schemat är ett paket av glädje, nöje och munterhet, för att inte tala om gränslösa hästtalanger att starta upp.

FEI-hoppning och dressyr lovar att bli en snabbfix med högoktanig effekt

Nyligen delade FEI en historia på Instagram som avslöjade schemat för kommande matcher. FEI Jumping-evenemang som utspelar sig från 25 till 28 januari 2024, lovar ett spännande spektakel med en mängd olika tävlingar. Den 26 januari 2024 är två övertygande CSI5-W-evenemang planerade. Den första, identifierad som S1, presenterar en Tabell A-tävling med en hinderhöjd på 140 cm och ett betydande pris på 10 000,00 EUR. Det andra evenemanget samma dag, S2, visar upp en hinderhöjd på 145 cm och ett imponerande pris på 28200,00 EUR. Övergången till lördagen den 27 januari 2024 utspelar sig ytterligare tre CSI5-W-evenemang, S3, S4 och S12 med en utmanande hinderhöjd på 150, 145 och 145.

Samtidigt ger FEI Dressage-evenemangen den 26 och 27 januari 2024 en touch av elegans till förfarandet. CDI-W-tävlingarna innehåller kategorierna Grand Prix och Grand Prix 16-25, som erbjuder betydande prispengar och visar dressyrryttarens finess.

Ridsportall-stars galopperar in i FEI:s rampljus!

En mångfald av talangfulla deltagare kommer att pryda de kommande FEI-evenemangen. I hoppning är bland andra anmärkningsvärda utmanare Eduardo Alvarez Aznar från Spanien. Han kommer att rida hästarna D’orient Batilly, Ike och Rokfeller De Pleville Bois Margot. Bryan Balsiger från Schweiz är också en nyckeldeltagare som åker Quintino 9, Ermindo W och Castiel. Under tiden, i dressyr, kommer konkurrenter som Alexandre Ayache från Frankrike att rida Jolene. Anastasia Bondarieva från Ukraina kommer att visa upp sin ridsportskicklighet med Nastelina Vd Witte Driesendijk och Calder.

Läs mer: Ridsportens styrande organ applåderar de “spektakulära” idrottarna efter FEI World Cup-vinsten nyligen

Dessutom kommer Thea Bech från Danmark och Cecilia Bergakra från Sverige att representera kategorin Dressyr CDIU25 med hästarna Dionisos respektive Izack. Emma Bocken från Nederländerna kommer att delta i Jumpings CSIU25-A med Kadessa Z, medan Ebba Danielsson från Sverige kommer att åka Equus Tame i samma kategori.

Inlägget FEI World Cup Returns to Amsterdam: Here’s the Complete Schedule by Equestrian Governing Body dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär