Friday, December 8, 2023
HemTennisFashion Pioneer of Tennis, Venus Williams avslöjar framstående brittisk modell som sin...

Fashion Pioneer of Tennis, Venus Williams avslöjar framstående brittisk modell som sin hälsosamma inspiration – “I Love Her”

Genom åren har den sjufaldige Grand Slam-mästaren, Venus Williams, varit en modeikon på och utanför banan. När hon fullföljde sina tennisåtaganden har hon setts bära iögonfallande kläder som är ett snitt över resten. Vidare har hon deltagit i många modeevenemang i några av de mest härliga kläderna. Nyligen öppnade hon upp om sitt modesinne och, överraskande, om en brittisk modell, som hon betraktar som sin stilikon.

Venus har också sitt eget modemärke, EleVen by Venus Williams, som stoltserar med sportkläder, aktiva kläder, skönhet och välbefinnande. Här är vad Queen Vee sa om några av hennes härliga outfits och hur hon letar efter dem.

Venus Williams pratar om mode

Tidigare i veckan var den tidigare World Number 1 inblandad i en intervju med modemagasinet Fashionista. Under samtalet öppnade hon upp om hur hon shoppar och Naomi Campbell, den framstående brittiska modellen som hon ser upp till för stil.

När hon pratade om detta sa hon, “(Personlig stil) handlar om hur du känner. Vartannat år skapar jag en moodboard. Ibland känner jag bara för att ändra min stil, så jag går in på Pinterest och skapar en moodboard som “Det här kommer att bli det nya jag.” Sedan går jag efter det och börjar handla åt det hållet.”

Vidare fortsatte Venus med att lägga till, “Det fanns en punkt där allt jag ville göra var att vara mer riskabel och ha kortare grejer, och jag gjorde en annan moodboard efter. Jag har dock inte gjort någon på sistone. Vi får se vart det tar vägen. Naomi Campbell är hela min stilikon. Hon är otrolig. Jag älskar henne. Hon fortsätter bara att uppfinna sig själv igen. Hon är otrolig.”

Venus har aldrig undgått att bära några iögonfallande outfits på evenemang. Hon avslöjade en gång sina tankar om att klä ut sig för röda mattan-evenemangen.

Venus älskar att göra ett uttalande

Vid 43 år är åldern som ett fint vin för den amerikanska legenden Venus Williams. Trots sin ålder har Venus aldrig förlorat sin kärlek till mode, vilket är tydligt i hennes outfits vid framstående evenemang världen över.

43-åriga modedrottning Venus Williams fantastiska outfit vid ett eftertraktat italienskt evenemang häpnar Serena Williams make Alexis Ohanian när han släpper en älskvärd komplimang

Venus öppnade upp om varför hon anstränger sig för att klä upp sig unikt och sa: “Jag älskar att göra ett uttalande genom mitt smink, hår eller outfit och berätta en historia längs vägen.” Det gör hon genom att lägga till lite färg till sitt utseende.

Medan Venus sakta bleknar bort från Touren med åldern, är hennes modeuttalanden här för att säga. Hon fortsätter att sätta trenderna med sitt utseende och den yngre generationen kan ta ett blad ur hennes böcker när det gäller klädsinne.

RELATED ARTICLES

Mest populär