Friday, February 3, 2023
HemTennis"Får inte betalt." - Nick Kyrgios trubbiga avslöjande om att prioritera den...

“Får inte betalt.” – Nick Kyrgios trubbiga avslöjande om att prioritera den kontroversiella Saudiarabien-touren framför Davis Cup 2022

Nick Kyrgios har gjort sitt val klart. Tennisstjärnan valde att utställningsturnén skulle äga rum i Saudiarabien snarare än att representera Australien i Davis Cup. Men tidigare sa tennisspelaren att den sexsiffriga lönechecken är orsaken till hans beslut att vända. Lleyton Hewitt, som är lagkapten, och hans landsman, Alex de Minaur, försökte förfölja honom men hade misslyckade försök. När Kyrgios väl har bestämt sig för en sak kommer han aldrig tillbaka. Men mitt i allt detta kaos delar 27-åringen med sig av fler detaljer som lägger till hans beslut.

Kyrgios hade en framgångsrik tennissäsong. I år nådde han sin första Grand Slam-finalmatch mot Novak Djokovic i Wimbledon.

Nick Kyrgios lägger till fler skäl för att välja Diriyah Cup

Kyrgios hade tidigare bara diskuterat hur ersättningen för Saudiarabiens utställningsturné skiljer sig från lönechecken för Davis Cup. Tennisspelaren har dock expanderat om hans skäl för att åka till Saudiarabien snarare än att stödja sitt land i sitt uttalande.

Han sa: “Jag kommer lätt att ta tid med min familj och min flickvän och njuta av upplevelser runt om i världen och tjäna den typen av pengar istället för att spela en vecka borta i något där jag inte skulle kunna vara med min flickvän och jag Jag får inte så bra betalt.”

DYK DYPARE

Tennisspelaren hävdar att om man umgås med sin familj och sin flickvän kommer han att känna sig mer tillfreds än att vara borta från dem i en vecka. Dessutom sa han att det är att föredra att spendera den här typen av pengar på upplevelser och resor med en flickvän och familj. Istället för att kämpa och kanske inte få tillräckligt betalt för sina problem. Dessutom har den australiensiske tennisspelaren konsekvent uttalat att han kommer att prioritera det som är bäst för honom själv och hans familj. Snarare än vad andra tycker om situationen.

Kyrgios spenderar kvalitetstid med sin flickvän

Den 27-årige tennisspelaren och hans flickvän befinner sig i Saudiarabien. Dessutom hade Kyrgios och hennes flickvän en kort rundtur i den arabiska kulturen innan utställningsturnén började.

På banan kommer tennisproffset att ses tävla i Saudiarabiens utställningsturné, som börjar den 8 december, tillsammans med Daniil Medvedev, Taylor Fritz, Alexander Zverev och Stefanos Tsitsipas.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär