Wednesday, February 28, 2024
HemAllysa Spierings"Fantastisk hyllning": Rodeo Entusiasten Echo Cheers när Cowgirls intar scenen på Rose...

“Fantastisk hyllning”: Rodeo Entusiasten Echo Cheers när Cowgirls intar scenen på Rose Parade 2024

På nyår var staden Pasadena i Kalifornien ett överflöd av färger och blev det ryttarmecka för cowboys och cowgirls i Amerika. Mitt i skuren av nejlikor, prästkragar och ringblommor fortsatte en munter kavalkad genom stadens genomfartsleder, som fängslade åskådare i alla åldrar. När Broadway-drottningen Audra McDonald hyllade Pasadena-traditionen, blev rodeokulturens förenande faktor oskyddad för de tusentals åskådarna.

Amerikas favoritvideo idag

Klockan 08.00 offentliggjordes den 135:e Rose Parade med en B-2 smygbombplan som genomborrade den soliga himlen. Detta var bara ett litet fragment av glasögonen som väntade för den församlade folkmassan. Varje flöte väckte en ny glädje i dem, men crescendot av jubel nådde sin zenit när en speciell flöte, representerande kvinnans kraft i rodeo, kom till åskådarens siktlinje.

Cowgirls visar upp en ny era av rodeo

RFD-TV lyfte fram Cowgirls engagemang i Rose Parade med en IG-videouppdatering. Bildtext, “Cowgirls härskar! Kolla in vår Rose Parade Float 2024!” videon gav tittarna en närmare titt på den intrikat designade flottören. Med en enorm cowboyhatt för tak och ett marschband till häst skrek den rosa flottören rodeo. När det gick vidare, skrek utroparna på RFD-TV-kanalen “Cowgirls Rule”-sången för att välkomna den Americana-prisbelönta float. Som en symbol för västerländska värderingar och patriotism, presenterade flöten också en helamerikansk cowgirl som laddade fram på sin pigga Palomino medan den amerikanska flaggan vajade stolt i hennes händer. Den artonfaldiga världsmästaren JJ Hampton och WRBC världsmästaren Allysa Spierings spelade till Annie Boskos livemusik.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av RFD-TV (@rfdtv)

Den stjärnspäckade flöten innehöll också skådespelerskan Jen Landon från Yellowstone-berömdheten som gick med i festligheterna. Stämningen blev dyster när utroparna påminde om att flottören var tillägnad Tammy Pate. Hon förlorade sin kamp mot cancer den 1 december. När åskådarna torkade sina tårar när de såg den “ryttarelösa sadeln” på hennes älskade häst, lyste rodeofansen av beundran.

Rodeofans överöser cowgirls med kärlek

Fansen blev överväldigade av de vackra glasögonen som visades på Cowgirls-flottan. Ett fan var nöjd med deras hyllningstema, att skriva, “Och att dedikera det till @tammypate004 är en fantastisk hyllning och välförtjänt!”. Ett annat fan såg showen online och komplimenterade designteamet och sa: “Stor flyta!!! Älskar alltid att se Rose Parade på RFDTV!!!”. Därefter ångrade ett fan sitt val av sändare och anmärkte, “Jag hade föredragit att se den på RFD TV, allt jag fick var att reklamfilmerna inte såg något av det”.

Bull Rider dör tragiskt på Stoney Nakoda Nation Rodeo

Paraden stoppades under en kort period för att rensa ut de pro-palestinska demonstranterna. Förutom denna incident gick Rose Parade utan problem och har blivit en helgedom som visar upp Tammy Pates briljans.

RELATED ARTICLES

Mest populär