Friday, February 3, 2023
HemMMAFansen blev sjuka när Paddy Pimbletts offentliga meddelande som gjorde att han...

Fansen blev sjuka när Paddy Pimbletts offentliga meddelande som gjorde att han hamnade i problem blev viralt

Paddy Pimblett hävdade sig själv som en av de största dragningarna i UFC och hamnade i problem inför sin UFC 282-kamp. Medan britten väntade på sin match mot Jared Gordon den 10 december 2022 i T-Mobile Arena, var han centrum för kontroversen för en kontroversiell tweet som han gjorde förra året. Noterbart är att kommentarerna från den Liverpool-födda fightern mot en annan fighter på kampkortet, Ilia Topuria, gjorde det möjligt för fansen att gräva djupt i lättviktsfighterns historia. Därför lockar fansens flake igen.

Pimblett, 27, gjorde en tvivelaktig tweet i april 2021 som väckte uppmärksamhet från den tidigare UFC-fightern Liana Jojua. Betecknande nog, den georgiska fightern grep honom då, eftersom hon förklarade att hon skämdes över att Liverpudlian representerade MMA.

Hur reagerade fansen på Paddy Pimbletts gamla raderade tweet?

Medan vissa fans påpekade brittens “riktiga” natur, kritiserade andra fans nästa generations MMA-teamrepresentant för hans okänsliga kommentarer.

En användare kommenterade, “Det är den riktiga paddyn . Inte den mentala hälsan han spydde ut efter sin senaste kamp”

En kommentar löd: “Paddy är där uppe som en av de största hycklarna i ufc”

Någon skrev, “Daft ful-mouth Scouse.”

Ett MMA-fan tillkännagav: “Han är faktiskt ganska skum, sa en del rasistisk skit genom åren. Men det är bra, han kommer snart att bli ödmjuk; 155 är en hajtank.”

En annan användare påpekade, “Fan han gick från en fighter som nästan alla älskade och nu hatar alla honom och vill att han ska sväljas i divisionen inom några dagar 😂”

En annan kommentar läs som “Jaha, han heter inte godingen Paddy”

DYK DYPARE

En användare drog en parallell med Conor McGregor och därför sa de: “Som jag sa tidigare, han kopierar Mcgregors twitterpersonlighet men utan den ekonomiska backupen. Om han förlorar en kamp kommer han lätt att glömmas bort, och jag tror att han kommer att göra det.”

Ett annat fan sa: “Bra att det inte är det ultimata mästerskapen att vara en bra person”

Till sist svarade en användare, “Oj… Vad den heliga guacamole håller på med… Han bytte rätt till någon skurkfirma. Jämfört med hans meddelande om mental hälsa under intervjun efter kampen i London… hoppas jag att han säger sånt där skit bredvid Jan eller georgiska pip som Guram… gg”

Paddy Pimblett och hans UFC-rekord

Märkligt nog, Pimblettmed 19-3, är för närvarande inne på en 5-vinstsserie som sträckte sig tillbaka till 2018.

Den tidigare Cage Warriors fjäderviktsmästaren gjorde sin UFC-debut med en vinst mot Luigi Vendramini i september 2021. Därefter mötte han Rodrigo Vargas på hemmaplan, och med förtroendet från folks stöd gjorde han en submissionsvinst.

I sitt sista Octagon-framträdande fick Pimblett sin motståndare Jordan Leavitt att slå ut i den andra omgången. Alltså, gör anspråk på en Performance of the Night-bonus i alla sina UFC-framträdanden.

Vad tycker du om denna tidigare raderade Paddy ‘The Baddy’ Pimblett tweet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär