Monday, December 4, 2023
HemUfcFans tror inte på Khabib Nurmagomedovs påståenden om att få ett erbjudande...

Fans tror inte på Khabib Nurmagomedovs påståenden om att få ett erbjudande på 40 miljoner dollar för att återvända till UFC

Khabib Nurmagomedov var en av de mest dominerande fighterna i UFCs historia och förmodligen den mest dominerande i UFC:s lättviktsdivision. Nurmagomedov har fattat ett personligt beslut att gå i pension, och sedan dess har han inte klivit in i Octagon som en fighter. Det råder ingen tvekan om att befordran från hela världen vill värva den dominerande lättviktaren och få honom att gå i pension.

Men Khabib Nurmagomedov, som är den han är, tackade nej till alla erbjudanden och förblev trogen sitt ord om att gå i pension. Nurmagomedov avslöjade att han erbjöds upp till 40 miljoner dollar, men han avvisade det och sa “Men för mig själv är det inte allt”. Nurmagomedov hävdade i intervjun att han inte ångrar att han tackade nej till erbjudandena. Men fansen är ganska skeptiska till hans påståenden.

Khabib Nurmagomedovs erbjudanden att gå med i UFC igen

Det är inte chockerande att höra att UFC är villig att betala en stor summa pengar för att han ska gå i pension. Dagestans örn var en av de hetaste varorna när han lämnade och är fortfarande omtalad av MMA-fans över hela världen. Så att UFC erbjuder honom 40 miljoner dollar är egentligen inte så överraskande. Men att känna till UFC, skulle det betydande beloppet förmodligen ha inneburit ett kontrakt med flera slagsmål.

Det är också mest troligt att den obesegrade lättviktaren fick erbjudanden från olika organisationer. Kanske till och med bättre erbjudanden, som det Francis Ngannou fick. Men hans beslut att gå i pension verkade slutgiltigt, och han verkar inte vika från det beslutet snart. Återigen, 40 miljoner dollar är en stor summa pengar, även för någon som Nurmagomedov. Och fansen har svårt att tro det.

Fansen reagerar på att Khabib Nurmagomedov vägrar de stora räkningarna

Örnen var utan tvekan uppmärksam på situationen, som han alltid verkar vara. Men när Khabib öppnade upp om sina erbjudanden och hävdade att han inte ångrar att han tackade nej till dem, tvekade inte fansen att kommentera frågan. De flesta fans trodde att den obesegrade lättviktaren satte en front. Här är några kommentarer från inlägget:

Det är definitivt inte lätt att tacka nej till ett så stort belopp, särskilt utan att ångra. Det är dock inte förvånande för Nurmagomedov att göra det. Det enda vi vet med säkerhet är att ryssen aldrig har sett sig tillbaka efter att han gått i pension.

Nurmagomedov lämnade under sin bästa tid och är fortfarande en toppkämpe. En återgång till sporten skulle vara varje fightfans dröm. Så kommer han eventuellt att återvända om han får ett erbjudande han inte kan tacka nej till? Om han vägrar det, kommer han verkligen inte att ångra sig senare i framtiden? Låt oss veta vad ni tycker i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär