Monday, February 26, 2024
HemNASCARFans kvar och överväger Go Fas Racings Cup-serie Återvänder som ny dumperbild...

Fans kvar och överväger Go Fas Racings Cup-serie Återvänder som ny dumperbild bryter omslaget

Go Fas Racing, kända för sin insats i NASCAR Cup-serien och ställer upp med nr. 32 Ford Mustang GT för Corey LaJoie, gjorde vågor i stora sena modellevenemang över hela landet med förare som Grant Enfinger. Men håll i era hästar, det är lite fräscht buzz från deras senaste tweet – det ser ut som att de kan vara redo för en NASCAR-comeback.

Amerikas favoritvideo idag

Förr i tiden slog de sig samman med Stewart-Haas Racing, och knep chassi, data och teknisk support för deras nummer 32 Ford-team. Nu, med viskningar om deras återkomst till NASCAR-scenen, undrar vi alla om de kommer att återuppliva sitt partnerskap med Tony Stewarts team eller göra det ensamma. Detaljerna är fortfarande hemliga, så vi får vänta och se.

Go Fas Racing kanske gör en NASCAR-comeback

Kommer du ihåg laget? De hängde upp sina racinghandskar 2021, men gissa vad? De kanske zoomar tillbaka till NASCAR. Flashback till 22 oktober 2020 – de stora cheferna, Archie St. Hilaire och Mason St. Hilaire, avslöjade att de sålde sin del av GFR:s charter till BJ McLeod och Matt Tifft från Live Fast Motorsports. De släppte också bomben att GFR skulle ringa tillbaka till bara några cuptävlingar 2021 innan de stängde butiken, allt på grund av ett sponsringsproblem.

Men det finns en helt ny uppdatering. Go Fas Racing retade just NASCAR-fans med en tweet som visade upp en glänsande ny tävlingsbil, som antydde en comeback 2024. Tweeten, full av spänning, säger: “Den nya @GoFasRacing32 tävlingsdumparen för 2024 är superglad över att vara tillbaka med BossMan @ArchieSt tillsammans med @CadenKvapil bakom ratten.”

Så det ser ut som att de piggar upp för att återvända till NASCAR. Teamet har inte spelat bönor på om de tittar på Xfinity-, Truck- eller Cup-serien. Men lite detektivarbete på deras Twitter-bio, som fortfarande lyder “NASCAR Cup Series”, kan ge oss en ledtråd. De har Caden Kvapil, en hotshot i Pro Late Model för Highlands Motorsports och en #35 600cc Micro Sprint-förare, redo att styra deras comeback. Det ska bli intressant att se honom spänna sina muskler i denna nya utmaning.

Förutom det är även fansen över månen över Go Fas Racings potentiella återgång till NASCARs rampljus.

Entusiaster surrar över Go Fas Racings återkomst

NASCAR-fans surrar av spänning över Go Fas Racings nystart. Tillkännagivandet-tweet väckte verkligen en storm av reaktioner. Fansen kunde inte sluta undra om informationen är sann eller inte, och en störtflod av liknande frågor kom in i kommentarsektionen och frågade “GoFas back in cup!?” “Tillbaka i NASCAR Cup?!?,” och “Vänta, så är ni tillbaka i NASCAR? .”

Ett fan kunde inte låta bli att rusa över det nya utseendet på dumpern och sa: “Älskar det fräscha nya utseendet!”

Det är tydligt att fansen är med och hejar på den här comebacken. Ett fan uttryckte hjärtlig tacksamhet till laget samtidigt som de tackade dem och skrev: “Skönt! Och tack för att du fortsätter att ge det stöd du gör till sporten. Det är ni alla som håller det igång,

Det fanns till och med ett fan som gick direkt till jakten och bad om insidans scoop med “Mer information krävs.” Det är uppenbart att lagets framtidsutsikter för comeback har glädjat många och om laget gör en återkomst kommer de att vara bland fanfavoriterna.

Kontroversiell ikon Robby Gordon spekulerade i att göra NASCAR tillbaka, hävdar nära förtrogen

Så, hur är det med dig? Är du pigg inför Go Fas Racings återkomst till banan?

RELATED ARTICLES

Mest populär