Wednesday, February 28, 2024
HemNASCARFans insinuerar Chase Elliotts misär för NASCAR-ikonen Michael Waltrip när han avslöjar...

Fans insinuerar Chase Elliotts misär för NASCAR-ikonen Michael Waltrip när han avslöjar “expert” off-season Shenanigans

För nästan 10 månader sedan råkade Chase Elliott in i en fruktansvärd snowboardolycka som bröt skenbenet i hans vänstra ben och slet av hans säsongsutsikter 2023. Händelsen lämnade ett outplånligt märke på Hendrick Motorsports underbarn, varpå han såg till att inte hamna i en annan liknande händelse.

Oavsett Elliotts allvarliga vrak verkar händelsen otillräcklig för att stoppa NASCAR-ikonen Michael Waltrip från att bege sig till kullarna under lågsäsongens sken. Men hans besök fångade omedelbart fansens uppmärksamhet, och därefter varnade de Waltrip.

Michael Waltrips “expert” off-season högmodiga action

Vad du än gör, gör ingenting för att sluta som Chase Elliott gjorde i mars i år. Det här var tankeprocessen som gjorde rundor i NASCAR-samhället när HMS-föraren vävdes in i snowboard-olyckan.

Men det är ett allmänt känt faktum att motorsportåkare inte är några vanliga människor och aldrig dra sig undan för utmaningar. Ju hårdare utmaning, desto bättre. En sådan person som längtar efter enorma utmaningar är 2x Daytona 500-vinnaren, Michael Waltrip.

Mitt i off-season blues och utgjutande självförtroende inom, delade Waltrip en uppdatering på X när han tog sig till “Expert”-delen av backen. Att åka snowboard kanske inte är så stort problem, men det som fångade samhällets uppmärksamhet var Waltrips “My a**”-kommentar. Ett område strikt avsett för proffs störde inte NASCAR-ikonen, eftersom hans uppenbarelse innebar att det inte var något mer än bara en tårta för honom.

Oavsett hur snål Waltrip tyckte att snowboardutflykten var, i ett försök att ge Waltrip en subtil verklighetskontroll, slösade fansen ingen tid på att ta fram minnena av Elliotts smärtsamma utflykt.

NASCAR-fanvärlden varnar Waltrip för potentiell katastrof

På grund av den brutala kraschen missade Elliott hela 6 lopp under säsongen 2023 och blev åsidosatt från sporten. På en liknande resa, när fansen märkte att Waltrip ägnade sig åt snowboard, tog fansen i centrum. Även om Waltrip inte tävlar längre, kan hans jobb som NASCAR-analytiker för FOX Sports vara i fara.

Ett fan visste att Waltrip, precis som Elliott, också brukade vara en NAPA-förare, varpå han kommenterade sin utflykt och skrev: “Var inte den andra Napa-föraren som bryter något i år”

Ett fan tog ett lustigt gipp åt Waltrips självförtroende och kommenterade: “Bro bouta be chase Elliot”

Elliotts fruktansvärda incident skrämde förmodligen detta fan till vettet, vilket fick fansen att varna NASCAR-ikonen när han skrev: “GÖR DET INTE MIKEY ÅK INTE ÅK SKIDA I LÅGÅGGEN!”

Ett annat fan gjorde en hysterisk begäran till Waltrip och kommenterade: “Vi behöver en före- och efterbild”

Det var dock detta fan som gjorde sitt bästa för att efterlikna Elliotts skadade ben genom att dela en GIF när han skrev, “Michael … efter att ha slagit Expertbacken.”

Elliotts elände blev grunden för fansen att varna Waltrip från att hamna i problem, men NASCAR-ikonen vet inga gränser när det kommer till fängslande aktiviteter och så småningom utövade snöaktiviteter.

RELATED ARTICLES

Mest populär