Tuesday, February 27, 2024
HemF1Fans Go Gaga som George Russell drar i Daniel Ricciardos virala klipp...

Fans Go Gaga som George Russell drar i Daniel Ricciardos virala klipp för att släppa “New Meme Templates”

Och F1 Meme-priset för 2023 går till… George Russell. För vilket meme ska du bestämma? Mercedes-föraren hade så många ikoniska memes 2023, oavsett om det var F1-introduktions-pose-memen eller tillbakablicksmemen. Russell blev definitivt en internetsensation på grund av memen. Britten är tillbaka på det 2024 när han drar Daniel Ricciardos virala klipp som gör att fansen blir galen. Men vad gjorde han?

Vad är det mest efterlängtade för säsongen 2024 förutom billanseringarna kanske du frågar dig? Det är 2024 års F1-introduktion, särskilt vad George Russell kommer att göra. Mercedes-föraren reagerade nyligen på en rulle där ett fan föreslog att Russell skulle posera för 2024 års introduktion. Vi kan vara säkra på att britten kommer att hitta på ännu en ikonisk pose efter succén 2023.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av George Russell (@georgerussell63)

Men innan introduktionspositionen avslöjas, bestämde sig Russell för att fånga internet 2024 genom att introducera en ny uppsättning meme-mallar för sina fans samtidigt som han drar in Daniel Ricciardos ikoniska “högpresterande atlet”-klipp i det. Även om lågsäsongen är den enda gången föraren får lite tid att koppla av, måste de också se till att de håller sig i bästa form för den kommande säsongen.

Som ett resultat lade George Russell upp bilder på sig själv som tränade i gymmet på sin Instagram. Men hur inkluderade han Daniel Ricciardos virala klipp i den, kan du fråga dig? Tja, det var bildtexten. Bildtexten löd: “Rikta idrottare svettas, eller hur @danielricciardo? Säsongsförberedelserna fortsätter…” Detta är en återgång till Ricciardos Renault-dagar där en svettig Ricciardo i en intervju efter sessionen fick frågan om det var riktigt svett på honom. Han svarade: ”Det är riktigt svett. Jag är en högpresterande idrottare. Idrottare svettas. Svett baby.”

Läs mer: F1-nyheter: Valtteri Bottas frånvaro gör Lewis Hamilton orolig när Toto Wolff får fläck för att ha ersatt honom med George Russell

När det gäller hur det blev en mememall var fansen snabba med att fästa sig vid att George Russell lade ut bilderna och förstod hänvisningen i bildtexten. Låt oss se vad fansen hade att säga.

“He’s Stealing Daniel’s now”: George Russells försök att stjäla Ricciardos virala meme-klipp får fansen till en frenesi

Det tog inte lång tid för Russells fanbas att förstå exakt vad George Russell hade för avsikt att göra med sin bildtext till gymbilderna. Men många tog på sig att få en ny innebörd till det och meddelade att Russell faktiskt tränar för F1 2024 Introduktionsposer. Vissa frågade till och med Russell om vad den nya posen skulle bli eftersom de inte kunde vänta på att F1 skulle avslöja 2024 års introduktion. Reaktionerna var:

“Vakna älskling, de nya George meme-mallarna har precis släppts”

“Bros har gjort sina egna memes som han stjäl Daniels nu”

“Vad är den nya posen kommer att vara pojk”

“tja, memen fortsätter”

“Brors träning för introt”

“@danielricciardo det är bäst att du kommer och kommenterar. Nu!!!!!”

Vissa fans hade ett fantastiskt minne och mindes Ricciardos virala klipp när de rådde australiensaren att komplettera Russells bildtext och kommentera de ikoniska ljuden som han gjorde i klippet.

Vad tror du kommer att vara George Russells pose för säsongen 2024? Låt oss veta.

Inlägget Fans Go Gaga som George Russell Drags i Daniel Ricciardos Viral Clip to Drop “New Meme Templates” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär