Thursday, November 30, 2023
HemNBAFans förutspår att Ime Udoka kommer att kasta armar efter att ha...

Fans förutspår att Ime Udoka kommer att kasta armar efter att ha sett Jeezys svar på Nia Long “Gross and Stupid” fusk

Tidigare Boston Celtics huvudtränare Ime Udoka fångades i kontroverser förra säsongen som kostade honom hans jobb med Celtics-serien. Detta ledde också till att han gjorde slut med skådespelerskan Nia Long. Och precis när fansen trodde att dammet äntligen hade lagt sig i den frågan, sparkar rapparen Jeezy och Nia Longs uppriktiga samtal upp det ett snäpp.

Jeezy separerade nyligen med sin långvariga partner Jeannie Mai. Både Jeezy och Nia Long hade ett långt samtal om sina tidigare relationer. Men Nia Longs “grossiga och dumma” uppfattning fick Jeezy att ge ett starkt svar. Och fansen förutspådde att Ime Udoka kan bli arg på grund av det.

Ime Udoka kommer att vara redo att kasta ner

Den senaste videon av rapparen Jeezy som har ett långt och öppet samtal med Nia Long har tagit framsteg i underhållningsvärlden. Men ännu viktigare, Jeezys svar fick några fans att häpna.

Under deras samtal nämnde Nia Long hur fusk är “grovt och dumt”. Det var då Jeezy ringde in och sa: “Detta är mitt citat, “Riktig n****s fuskar inte.”

Det här svaret har fått fans att förutspå att Ime Udoka kommer att vara redo att kasta händer på Jeezy nästa gång de korsar sina vägar. Detta var en fanreaktion som förutspådde deras framtida interaktion.

Anklagelserna kring Ime Udoka kostade honom ett fantastiskt tränarjobb med ett av de bästa lagen i ligan. Udokas relation med en anställd ledde till att Celtics skilde sig från den före detta NBA-spelaren.

Och nu har denna interaktion mellan Jeezy och Nia Long som diskuterar Udokas handlingar skapat vågor över hela internet. I videon fortsatte Jeezy till och med att lägga till: “Det är något i oss som får oss att vilja ha rätt. Över gränsen.”

Fansen reagerar på Jeezys svar

Hela incidenten med Nia Long och Ime Udoka verkade vara ett minne blott eftersom det inte hade skett någon ny utveckling. Men Nia Longs öppna samtal med Jeezy och hans svar får fansen att gå vilda på sociala medier.

Här är några fler reaktioner från fans på X.

Fans hade några vilda reaktioner på X. Låt oss bara vänta och se om Ime Udoka ger ett svar på allt detta.

RELATED ARTICLES

Mest populär