Saturday, December 9, 2023
HemTennisFamiljemannen Roger Federers älskvärda egenskap gör pappa tacksam när han delar känslomässigt...

Familjemannen Roger Federers älskvärda egenskap gör pappa tacksam när han delar känslomässigt budskap – “Det är fortfarande otroligt”

Det är ingen hemlighet att Roger Federer har en extremt ödmjuk personlighet. På banan gav den schweiziske maestro allt och lämnade ingen sten ovänd för att lyckas. Som ett resultat blev han en av de bästa spelarna som har spelat sporten. Men tvärtom är han precis tvärtom utanför banan. Hans vänliga gärningar har hjälpt många människor och har vunnit beröm från hela världen. Nyligen lyfte hans far fram hans speciella skicklighet förutom tennis.

Roger Federer har haft en sund relation med sin pappa, som stöttade honom under hans tenniskarriär. Uppskattning och validering är bra saker, men när det kommer från ens egen pappa är det något magiskt. Låt oss ta reda på vad Robert Federer hade att säga om sin son.

Roger Federer får enormt beröm av sin far

För några timmar sedan var Federers pappa Robert inblandad i en intervju med Blick. Under det samtalet avslöjade han information om sin sons liv efter pensioneringen och hans band med sporten. Därefter fortsatte han också med att lyfta fram Federers fantastiska vänlighetshandlingar.

Robert Federer berättade om en sådan incident och kom ihåg Super10-kampen i Zürich där de satt på första raden. Under den tiden var Roger Federer inblandad i ett möte och hälsa med unga fans där. Under det samtalet såg Robert barns glada ansikten efter deras samtal med den schweiziska mästaren.

Robert förklarade sin sons speciella kvalitet och sa: “Det är fortfarande otroligt för mig hur avslappnad och öppen Roger kan hantera människor. Och det är skönt att han fortfarande gillar att ha oss föräldrar med sig.” Roberts hjärta som pappa är fullt av tillfredsställelse eftersom hans son inte bara är en framgångsrik man utan också en god människa.

Federer gick i pension förra året i Laver Cup. Efter sin pensionering har den tidigare World Number 1 varit aktivt involverad i sina företag och olika välgörenhetsevenemang. Dessutom har han också deltagit i sin stiftelse, Roger Federer Foundation, och dess evenemang över hela världen. En sådan händelse ägde rum tidigare i år.

Med en djup önskan att se sina barn följa i hans fotspår vänder sig Roger Federer till Rafael Nadal och John McEnroe för att ge vingar till unga drömmar

Roger Federers vänlighet

Den 20-faldige Grand Slam-mästaren har en stiftelse i sitt namn, Roger Federer Foundation. Det fungerar för att ge underprivilegierade barn över hela världen grundläggande faciliteter som de är berövade. Tidigare i år gjorde Federer ett jättehjärtat drag genom sin foundation.

Roger Federers stiftelse ska arbeta med Mendrisio-projektet. Det är redo att ge barnen i Mendrisio ett nytt naturlandskap nära utbildningsanläggningen i Mendrisio. År 2025 vill stiftelsen ha 100 nya friluftsplatser runt om i Schweiz.

Detta drag är ytterligare ett exempel på Roger Federers växande bidrag till vårt samhälle. Den schweiziska maestro vill skapa en våg av förändring och göra denna värld till en bättre plats att leva på. Han är faktiskt en legend i egentlig mening, och hans far håller med!

RELATED ARTICLES

Mest populär