Saturday, December 9, 2023
HemNFLFalcons Legend hävdar att detta är den främsta orsaken till Aaron Rodgers...

Falcons Legend hävdar att detta är den främsta orsaken till Aaron Rodgers nedgång och det är inte hans ålderdom

En av de största quarterbackarna i NFL, Aaron Rodgers, går just nu igenom en tuff period. Hans lag, Green Bay Packers, är på väg att missa slutspelet. Dessutom sjunker hans prestationsnivå långsamt. Den tidigare Falcons-quarterbacken Michael Vick öppnade upp om vad som har varit den främsta orsaken bakom denna undergång.

Många experter tror att åldern äntligen kommer ikapp honom, vilket också påverkar hans prestation. Vick skiljde sig dock åt när han definierade huvudorsaken bakom Rodgers prestationsförlust.

Michael Vick öppnar upp om Aaron Rodgers prestation den här säsongen

I en nyligen intervju med NFL Hall of Famer Shannon Sharpe pratade Michael Vick om Rodgers prestationer under genomsnittet just den här säsongen och den saknade biten, dvs Davante Adams.

“Jag tror inte att ålder har något att göra med nedgången med hela laget och nedgången i hans spel. Jag tror bara att att inte ha Davante Adams… Vi underskattade alla hela situationen. Det är bara den kopplingen och jag tror att Aaron gjorde samma sak… Ingen av oss var i rummet och vi vet inte vem som slogs för vem vi skulle behålla”, sa Vick till Sharpe.

.@MichaelVick tror att Aaron Rodgers nedgång beror på att han inte har Davante Adams:

“Jag tror inte att ålder har något att göra med nedgången i spel men att inte ha Davante Adams … jag tror att vi alla underskattade den kopplingen.” pic.twitter.com/kLvHyoqTQR

— Club Shay Shay (@ClubShayShay) 29 november 2022

Sedan pratade han om Adams nuvarande situation i Las Vegas. “Det är synd med tanke på vad han (Davante Adams) går igenom i Las Vegas just nu. Kanske kan han cirkulera tillbaka till Green Bay om ett par år, tillade Vick vidare.

Tidigare jämförde Sharpe Rodgers situation med Tom Brady 2019. Enligt honom behöver Rodgers bitar runt sig för att lyckas, eftersom han blir äldre. Adams och Rodgers hade en bra kontakt. Adams gick dock till Raiders denna lågsäsong, vilket tydligt påverkade Rodgers spel och Packers säsong.

Rodgers drabbades av en revbensskada mot Eagles

I den förra matchen mot Eagles var Rodgers tvungen att lämna planen under tredje kvartalet efter att ha ådragit sig en revbensskada. Noterbart är att den 38-årige quarterbacken redan spelade med en tumskada, och den senaste skadan kommer att påverka hans prestation ytterligare.

Den unge quarterbacken, Jordan Love, visade några bra spel som backup och kan börja nästa veckas match mot Bears om Rodgers inte kommer i form. För närvarande är de på väg att missa slutspelet med endast 4 vinster av 12 matcher. Det blir en omöjlig uppgift för dem att kvalificera sig till slutspelet med fyra matcher kvar av grundserien.

Kan Packers kvalificera sig till slutspelet? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär