Friday, December 8, 2023
HemNASCAR"Faktiskt inte att tävla mycket" - Kyle Larson delar med sig av...

“Faktiskt inte att tävla mycket” – Kyle Larson delar med sig av efterlängtade nyheter som håller Hendrick Motorsports ess utanför banan

Kyle Larson och hans entusiasm för racing framgår av hur många serier han älskar att delta i. Om det kan vara dirtracing eller säsongens cupserie, så kan Larson sin väg runt dem alla.

Men den här säsongen verkar det som om Kyle Larson skulle ta ett steg tillbaka. I ett samtal nyligen med Alex Weaver och Mamba Smith avslöjade Hendrick Motorsports-föraren att han inte skulle tävla mycket under lågsäsong.

Han förklarade, “Jag tävlar faktiskt inte mycket. Jag sprang ett lopp på Ventura förra veckan.” Chockad av Larsons svar frågade Weaver skämtsamt om han hade feber. Till detta svarade Larson leende: ”Nej, jag är på väg att skaffa ett barn till. Så det kommer att ta upp hela tiden.”

Även om Larson har sitt tredje barn högst upp på sin prioriteringslista, betyder det inte att han skulle vara helt borta från banan. Han verkar ha ett sätt att få det bästa av två världar. Han delade, “Men jag ska springa som sex sena modelllopp. Allt är inom en vecka.”

DYK DYPARE

2021 års Cup Series-mästare är extremt glada över att välkomna sin nyfödda. Faktum är att det singellopp på Ventura som Larson pratade om i intervjun var inte ens en del av hans schema.

Hur slutade Kyle Larson tävla på Ventura Raceway?

Den 81:a Turkey Night Grand Prix hölls på Kaliforniens Ventura Raceway den 26 november 2022. Kyle Larson, som tog segern 2012, 2016 och 2019 Turkey Night förväntades till en början inte delta i den. Eftersom hans fru Katelyn väntar parets tredje barn, bestämde sig Larson för att ta ledigt för att vara med sin familj.

Men när han tittade på sina tidigare tävlingar på Thanksgiving, frågade Larson sin bilägare Chad Boat om han kunde göra ett sista minuten-inträde i loppet.

Även om Larson inte vann loppet, var han bara 1,367 sekunder efter vinnaren, Justin Grant. Medan han pratade om sin prestation på banan sa Larson: “Jag sprang bara riktigt, riktigt hårt där och visste att jag hade ont om tid, så jag var tvungen att gå. Jag gjorde några ganska galna och dumma drag, men jag kom på andra plats och hoppades att vi kunde få en varning för att få tävla med Justin där.”

RELATED ARTICLES

Mest populär