Saturday, December 2, 2023
HemNBAFace of Pain: "Big Tools" dras ut för Shaquille O'Neal när en...

Face of Pain: “Big Tools” dras ut för Shaquille O’Neal när en kändiskiropraktor stärker köksfärdigheter på NBA-legenden

När en kändis behöver lite finjustering flyger de till Florida för att träffa Dr Zev Mellman. Shaquille O’Neal är inte annorlunda. Han var tillbaka på kiropraktorns bord nyligen för några justeringar. Men som alltid är fallet med 7’1″-jätten måste allt skalas till storlek. Dr Zev var tvungen att skaffa lite extra resurser för att hjälpa den store mannen.

Shaq måste ha ett visst inflytande på sin läkare också. För att kiropraktorn tog tillfället i akt att förvandla mötet till en reklamfilm för Big Diesels signaturrätt.

Shaquille O’Neal får en snygg anpassning

Dr Zev Mellman har sökts av kändisar över alla områden, som musikmogulen DJ Khaled och NFL-stjärnan Antonio Brown. Hans största (bokstavligen) kund är Shaquille O’Neal. NBA-legendaren besökte honom nyligen. Så doktorn gav en glimt av hur sessionen gick.

Att arbeta knutarna ur jätten kan inte vara lätt. Så Dr. Zev behövde ett extra verktyg och inspiration från Papa Johns för Shaqs anpassning. “Knådar degen innan jag justerar Shaq-a-roni @papajohns,” delade han på Instagram med en bild på honom som ger Shaq pizzabehandlingen.

I ett annat inlägg använde han sina bara händer för att få O’Neal att flämta med varje justering. “Justeringar ljuger inte @shaq @bestballanalytics Det är allt (hjärta-emoji)”, skrev han den här gången.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Dr. Zev Mellman (@drzevtv)

Hänvisningen till Papa Johns är inte förgäves. Shaq-A-Roni är det största erbjudandet från Papa John’s, inspirerat av deras uppskattade styrelsedirektör och talesperson själv. Den kommer med åtta vikbara XL-skivor med extra ost och extra pepperoni, precis som Shaq älskar.

I Shaq-a-Ronis stora återkomst i år berättade O’Neal om hur personalen på Papa John’s förbereder varje paj. Att göra den där jättepizzan är inte lätt. Så vi får Dr Mellman att ta anteckningar från Papa Johns kocken för att knåda O’Neal tillbaka i form. Shaquille O’Neal var på en spree för att marknadsföra sin signaturpizza nyligen. Dr Zev ville förmodligen stödja det sanna syftet bakom Shaq-a-Roni.

Shaquille O’Neals pizza med ett syfte

Shaq-a-Roni dyker upp på Papa Johns meny av och på för att främja O’Neals filantropiska sysselsättningar. Tidigare gick intäkterna från den gigantiska serveringen till att utrota hungern. Det samlade in ytterligare miljoner till barn- och ungdomsdrivna välgörenhetsorganisationer, inklusive Shaquille O’Neal Foundation.

Den här säsongens Shaq-a-Roni-försäljning stödjer Second Harvest, den största livsmedelsräddningsorganisationen i Kanada. Papa John’s var också en scen-stöldare vid Shaq och hans sons senaste evenemang. Shaq har också satt de anställda på Papa Johns front och centrum genom sina annonser.

Han har en nästa motspelare för sin annons hos sin kiropraktor. Nu när han har fått en bra stämning kunde Shaq-a-Roni-mogulen och hans läkare unna sig en pizza.

RELATED ARTICLES

Mest populär