Wednesday, December 6, 2023
HemSurfing"Få ungdomar som vet hur man surfar men inte kan simma": Laird...

“Få ungdomar som vet hur man surfar men inte kan simma”: Laird Hamilton ritar en kritisk syn på surfingens utveckling

När tiderna förändras förändras också olika kulturer inom idrotten. Äldre idrottare märker ofta detta och har provat att navigera genom fenomenet. Medan vissa anpassar sig bra, drunknar andra i nostalgi. Den amerikanske surflegenden Laird Hamilton gav sina synpunkter på den förändring som surfsporten har genomgått genom åren.

Medan Laird bara har två år kvar till att fylla 60, är ​​mästaren fortfarande aktiv i sina strävanden. Även om han känner igen förändringen i sin älskade sport har ikonen mer eller mindre anpassat sig till en speciell rutin. Han öppnade nyligen upp om den kommande generationen som dominerar gräsmattan.

Laird Hamilton funderar över surfingens utveckling

Trots att han är i slutet av 50-årsåldern och har ådragit sig skador har Lairds passion för vattnet inte drunknat. Faktum är att idrottaren alltid har hållit sig nära vattnet. Under åren har han sett många förändringar i surfvärlden. Medan han har rensat upp några av sina vanor, vidhåller han att hans inställning till surfing förblir densamma. Men sporten har gått igenom förändringar, bland annat har nya deltagare kommit in i sporten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

När han tillfrågades om hans åsikter om förändringarna inom surfing blev Laird nostalgisk. Han jämförde surfandets nuvarande tillstånd med när han var i sin bästa ålder. Det har definitivt skett en enorm förändring, och surfikonen säger att det finns mycket distraktion nu för tiden. En av de djupgående iakttagelserna han gjorde var hur människor skulle försöka hoppa in i sporten utan en stark grund.

DYK DYPARE

Laird förklarar, “Vi får ungdomar som vet hur man surfar men som inte kan simma särskilt bra.” Men han kontrar också med att nämna den senaste utrustningen och tekniken som har hjälpt människor att bli bättre. Surfing har definitivt en inlärningskurva. Medan Laird tillbringade mycket tid i vattnet, observerade han att det inte var speciellt längre.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

Alla har en GoPro. Allt är dokumenterat. Laird tycker att detta har gjort stunder vardagliga. Men mitt i förändringen i surfing, media och dokumentation håller mästaren sig flytande. Ofta lägger han upp bilder på honom när han simmar eller paddlar iväg, stjärnan har slutit fred med tidsförskjutningen.

RELATED ARTICLES

Mest populär