Wednesday, December 6, 2023
HemF1F1 Supremo Bernie Ecclestones dubbelvända personlighet avslöjad när han väljer Max Verstappen...

F1 Supremo Bernie Ecclestones dubbelvända personlighet avslöjad när han väljer Max Verstappen framför Lewis Hamilton: “Låt oss hoppas det”

Liksom alla andra sporter är Formel 1 också uppdelad mellan sina GETER. Vissa anser Lewis Hamilton som den största genom tiderna. Medan andra tror att det redan är Max Verstappen. Dessa Messi-Ronaldo och Federer-Nadal-liknande debatter har inget slut. Alla delar dock sin åsikt då och då, och Bernie Ecclestone har indirekt delat hans.

Den tidigare chefen besökte Formel 1-hagen i Brasilien efter lång tid. Britten talade också om olika aspekter av sporten och pratade till och med om Verstappen. I samtalet med De Telegraaf talade britten om ett rekord han skulle vilja se holländaren uppnå. Denna aspekt motsäger hans hållning på skivan och berättar effektivt vem han gillar bättre mellan Hamilton och Verstappen.

Enligt De Telegraaf sa han, “Det beror på hans bil, men om Red Bull tar sig samman, ser jag inte varför han inte kan fortsätta vinna. Kommer Max någonsin att slå rekordet med sju världstitlar? Vem vet? Låt oss hoppas det.” [Translated by Google]

Men medan han diskuterade världsmästerskapsrekordet förra året när det gäller Hamilton, hade Ecclestone en helt annan hållning. han sa, “Jag personligen var glad att Lewis inte vann ett åttonde mästerskap. För det sjunde mästerskapet, som han är lika, innehas av Michael Schumacher och jag skulle inte vilja se att det bröt.”

DYK DYPARE

Man kan se det sentimentala värdet Ecclestone försöker förmedla genom att prata om Michael Schumacher. Men hans kommentarer om Verstappen motsäger helt hans hållning om världsmästerskapsrekordet.

Dessutom är Red Bull-mannen inte bara en favorit för att slå rekordet, utan han är också föraren som gör sporten bättre holistiskt.

Gör Max Verstappen mer bra för sporten än Lewis Hamilton?

Enligt Ecclestone behövde sporten en förare som Verstappen länge. Hamilton blev det ovalda ansiktet utåt för Formel 1, med sin dominans under det senaste decenniet. Det är precis därför Ecclestone är tacksam för att det finns en förare som Verstappen på nätet.

“Formel 1 måste tacka Max Verstappen”, sa miljardären om vad han anser är bättre inom sporten. “Max är en racerförare. Han gör vad han måste göra: han bara tävlar. Fansen har velat se någon sådan länge.”

Ecclestone har helt klart utsett sin mästare. Tror du att Verstappen kommer att uppnå den svårfångade åttonde världsmästerskapstiteln under sin karriär? Eller kommer Mercedes-mannen att uppnå bedriften först?

RELATED ARTICLES

Mest populär