Tuesday, February 27, 2024
HemF1F1 Ryktet: Chicago kommer att vara värd för ett F1 Grand Prix

F1 Ryktet: Chicago kommer att vara värd för ett F1 Grand Prix

Formel 1 har varit ute efter att lägga till ytterligare ett race i USA. Spekulationerna tog fart när F1 lämnade in varumärkena för “Chicago Grand Prix” och “Grand Prix of Chicago” till US Patent and Trademark Office. De lokala myndigheterna i Chicago hade dock reservationer mot att loppet faktiskt förverkligades i staden. Men nu ser det ut som att F1 äntligen har ett realistiskt val att vara värd för ett Grand Prix i Chicago.

Enligt källor som antyddes av en nyligen tweet från Fastest Pitstop finns det stora planer på att anordna ett F1-lopp i staden. F1 funderar på att kalla det antingen “North American Grand Prix” eller “Chicago Festival Grand Prix.” Det verkar som om de inte kommer att kunna använda namnet “Chicago Grand Prix” på grund av vissa juridiska frågor.

De tittar på att ha loppet antingen i slutet av april eller mitten av juni. De vill välja en tid när vädret är fint och kalendern inte är för upptagen, helst före eller efter loppet i Kanada.

EXKLUSIVT: Källor avslöjar att det finns omfattande planer på att hålla ett F1-lopp i Chicago

Evenemanget kan få namnet antingen “North American Grand Prix” eller “Chicago Festival Grand Prix”, eftersom varumärkesansökan för namnet “Chicago Grand Prix” sannolikt kommer att avvisas.

… pic.twitter.com/ziaIMvU8gn

— Fastest Pitstop (@FastestPitStop) 8 februari 2024

Inlägget F1 Rumor: Chicago to Host an F1 Grand Prix dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär