Wednesday, February 28, 2024
HemF1F1-nyheter: Avgörande detaljer om Christian Horners förhör släpptes efter anklagelser om "olämpligt...

F1-nyheter: Avgörande detaljer om Christian Horners förhör släpptes efter anklagelser om “olämpligt beteende”

Red Bulls teamchef, Christian Horner, befann sig under lupp efter att hans påstådda “olämpliga beteende” mot en kvinnlig anställd hamnat i rubrikerna. I kölvattnet av detta har Horners framtid med Red Bull varit föremål för spekulationer under dagarna sedan anklagelserna dök upp måndagen den 5 februari. Ändå, fredagen den 9 februari, är Red Bull tänkt att avge en dom i kontroversen.

Sky Sports F1-experten, Craig Slater, satte sig ner för att avslöja mötets förlopp som ses på X och han gjorde en viktig avslöjande. F1-experten avslöjade agendan för dagens möte, platsen och mötets förlopp i sin chatt inför den så viktiga “intervjun” för Horner.

Utredarna kommer att träffa Christian Horner i dag efter att Red Bull inlett en utredning om anklagelser om olämpligt beteende

Craig Slater diskuterar processen för dagens möte pic.twitter.com/g2GrfdX2ge

— Sky Sports News (@SkySportsNews) 9 februari 2024

Slater förklarade, “Jag har vägleds bort från att förvänta mig ett resultat av den här utredningen idag. Jag tycker att du gör rätt i att inte kalla det en utfrågning som det mest har beskrivits som. Jag tror att det här är mer av ett möte och en intervju av utredarna med Christian Horner, som kommer att vara som jag förstår på en central plats i London idag snarare än på lagets högkvarter i Milton Keynes.”

Så jag förväntar mig inget resultat idag.” han lade till. “Helt klart en mycket betydelsefull dag. Vi vet att Red Bull tar den här utredningen på största allvar. Det finns ett påstående om olämpligt beteende av Christian Horner av en kvinnlig anställd och jag förstår att det handlar om kontrollerande och potentiellt tvångsbeteende.”

Läs mer: Christian Horners fru Geris defensiva hållning offentliggörs när pressen för att lämna Red Bull ökar

Därför kommer dagens möte att driva utredningen till dess slutskede, och snart efter det kommer F1-fandomen att få resultaten om Horners framtid inom sporten. Huruvida Horner stannar eller lämnar kommer att avgöras inom några dagar, även om britten har förnekat alla anklagelser. Vissa tror dock att han är oskyldig och är övertygade om att den äldsta chefen på nätet inte kommer någonstans.

Ex-F1 insider ger sin dom över Christian Horners utredning samtidigt som han avslöjar den perfekta ersättaren

Under sina 18 år i sporten har Horner gjort några rivaler men också fått mycket respekt för sina utmärkelser. Men denna kontrovers, redan innan vi får domen, har säkert satt en fläck på hans namn. Den nederländska före detta F1-föraren Giedo van der Garde tror dock att en avstängning inte kommer att bli lika lätt och detta snabbt.

“Jag ser inte en avstängning ske särskilt snabbt, men det är naturligtvis en fläck på hans namn,” sa han. “Laget håller nu på att lägga sista handen på det, men jag tror inte att Horner behöver spela en särskilt stor roll i det.”

Även om det värsta tänkbara scenariot blir verklighet har Red Bull en perfekt ersättare i sina led. “Det finns en hel del killar under Christian Horner som är väldigt bra”, sa Van der Garde. “Jonathan Wheatley är en riktigt bra kille. Om Horner blir utsparkad kommer han att bli den stora chefen.”

Så nu när alla har en ersättare i åtanke behöver vi bara vänta och se hur den här sagan slutar. Även om det, som Slater avslöjade, inte kommer att sluta idag.

Inlägget F1 News: Avgörande detaljer om Christian Horners utfrågning släppt efter anklagelser om “olämpligt beteende” dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär