Wednesday, December 6, 2023
HemF1F1-mästaren Max Verstappen tillbringade 14 timmar på att spela det här videospelet...

F1-mästaren Max Verstappen tillbringade 14 timmar på att spela det här videospelet några ögonblick innan han smuttade på Victor’s Champagne

Nästan varje förare på Formel 1-banan har en hobby de ägnar sig åt borta från banan. Max Verstappen är inte annorlunda i den frågan. Han älskar att spela FIFA, vilket ibland blir en besatthet. Hur stor är besattheten? Han var en gång rankad bland de bästa i världen och hans speltimmar under en tävlingshelg chockade hans teamchef.

Vi vet alla att Lando Norris och Charles Leclerc är F1-streamers. Norris är till och med en ivrig golfspelare och fotograf. Daniel Ricciardo har också nyligen börjat fotografera. Han älskar också att cykla med sin vän under lågsäsong. Den sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton är en stor äventyrssportfantast som hoppar i fallskärm.

Max Verstappen och hans besatthet av FIFA

Tack och lov är nuvarande mästaren Max Verstappens intressen utanför kretsen mindre spännande. Det betyder dock inte att han inte tar det på allvar. I en nyligen publicerad artikel på Red Bulls officiella hemsida fick vi veta hur passionerad Max är när det kommer till att spela FIFA.

Red Bull rapporterade, “hans [Max Verstappen] engagemanget för spelet nådde sådana höjder att han i januari 2019 – när han spelade handtaget crgboy007 – rankades 21:a i världen.”

“F1-mästaren har dragit tillbaka sedan dess, men han är fortfarande en så ivrig spelare att han reser med sitt eget personliga PlayStation-fodral tillverkat av specialbyggaren JZ Design. Och vid förra årets amerikanska Grand Prix avslöjade Red Bulls teamchef Christian Horner att Max hade tillbringat 14 timmar över helgen med att spela sin favoritfotbollsmatch – och sedan vunnit F1-loppet.”

Verstappen må ha varit en fotbollsspelare på elitnivå i den virtuella världen, men han är ingen match med sin lagkamrat Sergio Perez i den verkliga världen. Faktum är att Checo hånade sin lagkamrat för hans bristande färdigheter i spelet.

När Sergio Perez retade Max Verstappen för hans bristande fotbollskunskaper

Innan Max Verstappen vann mästerskapet i Japan i år gick han ut på en rolig utflykt i en park med Sergio Perez. Duon spelade en omgång “håll igång” med ett fan i parken. Checo, som ett proffs, skickade bollarna smidigt till fläkten. Men när passet väl kom till Max, tappade han det.

checo är en sådan översittare😭 pic.twitter.com/mOOfJ4URFH

— conni (@VERCAPLESS) 11 oktober 2022

Max trodde att han hade en perfekt ursäkt när han sa: “Jag fick fel skor”.

Checo, som visade en snabb intelligens, svarade, “och fel ben.”

Vi anser oss själva lyckliga om vi är bra på en sak. Men Max är verkligen en speciell talang. Vad tycker du om den flygande holländarens dolda talang?

RELATED ARTICLES

Mest populär