Tuesday, February 27, 2024
HemUfcExtra motivation tillagd för Paddy Pimblett mot Tony Ferguson när paret avslöjar...

Extra motivation tillagd för Paddy Pimblett mot Tony Ferguson när paret avslöjar enorm graviditetsuppdatering – “Fick något att kämpa för”

Paddy Pimblett är redo att ta sig an Tony Ferguson på UFC 296. ”The Baddy” är på en imponerande löptur inne i Octagon och kommer att försöka fortsätta sitt vinnande lopp. Ett nyligen tillkännagivande från Pimblett har dock lagt till extra motivation för fightern. Laura Pimblett och Paddy Pimblett gick till Instagram för att meddela nyheten om sina tvillingar.

Amerikas favoritvideo idag

Pimblett gifte sig med sin mångåriga flickvän Laura Pimblett den 28 maj i en extravagant ceremoni. Paret har nu meddelat sina senaste nyheter via sociala medier, och fansen har öst in önskningar för dem.

Dubbla glädjen för Pimblett’s, före UFC 296

Paddy Pimblett är i sitt livs form eftersom han är i en obesegrad löpning sedan han skrev på UFC 2021. Han hade ett rekord på 4-0 innan sin kamp med Tony Ferguson på UFC 296. Nu, med tillkännagivandet av hans tvillingar, 26-åringen har hittat en extra motivation att jobba hårt och gå för att vinna.

Paret gifte sig i maj 2023 i sitt hemland, Storbritannien. Ceremonin ägde rum på Peckforton Castle, Cheshire, Irland. UFC:s flugviktare Molly McCann deltog i bröllopet och gratulerade paret.

Paret är tydligt nöjda med nyheten och Pimblett skrev på Instagram: “Har något att kämpa för mer än någonsin nu mina tvillingar är här innan vi vet ordet av, gör redan stare downs i livmodern, de kommer att vara redo.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av UFC på TNT Sports (@tntsportsufc)

Medan Pimblett påbörjade en ny resa med sina löften, höll han också på att återhämta sig från en skadad fotled och var ur spel under en tid. Ändå är nu 26-åringen tillbaka till full kondition och vinnande sätt och är verkligen redo att ta sig an UFC-veteranen Tony Ferguson på UFC 296. Kommer ”The Baddy” att kunna behålla sitt vinnande momentum?

Paddy Pimblett vs. Tony Ferguson på UFC 296

UFC 296 är redo att bevittna två av de bästa fighters i lättviktsdivisionen. Båda kämparna går in i kampen med ett helt annat tänkesätt. Medan Pimblett är full av självförtroende tack vare sitt rekord med 4-0 i sina tidigare matcher, är Ferguson å andra sidan i mycket problem efter att ha förlorat sina sex senaste tävlingar.

Bekymrade Conor McGregor droppar “Bra in. Bad Out-strategin samtidigt som han berömmer senator Keogans “protokoll”

“El Cucuy” tar också hjälp av den tidigare amerikanska marinsoldaten David Goggins för att vända sin förmögenhet inuti Octagon. Han fick mycket kritik för sin träningsmetod men ser säker ut att vinna striden. Med experter som förutspår Pimblett som vinnare av kampen, kommer Ferguson att kunna orsaka en upprördhet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär