Sunday, December 3, 2023
HemUfc"Extinction" - $500 miljoner värda Dana White Varning 'Ung generation' om fruktansvärda...

“Extinction” – $500 miljoner värda Dana White Varning ‘Ung generation’ om fruktansvärda konsekvenser har Gordon Ryan reagerat på UFC:s vd:s meddelande

Dana White har stora saker att säga för den yngre generationen. Och det ser ut som att Jiu-Jitsu-GET Gordon Ryan är helt överens med honom. Nyligen gick ett klipp av Dana White som gav ut en värdefull läxa till de yngre fansen viralt. I klippet ses White tala om hur folk förväntar sig saker av regeringen.

Ett känsligt ämne som kan ha väckt genklang hos många, Whites frispråkiga natur gör ingenting för att tona ner saker och ting. Han gick ut och rådde de unga att inte fråga för mycket av folket i regeringen. I själva verket var hans råd allt annat än neutralt. Här är vad han hade att säga.

Dana White råder de unga att kontrollera sina förväntningar

White satte sig nyligen ner och hade ett samtal om hur folk förväntar sig saker från regeringen. Med hans egna ord tror UFC Boss att friheten i den verkliga världen är på väg att “döds ut”. Men hur mycket sanning finns det i Whites idéer? Här är vad han sa.

“Frihet är bara en generation bort från utrotning,” sa White. “Alla dessa människor som klagar på dessa miljardärer och alla dessa killar. Vem tror du håller det här landet flytande? Hur tror ni att detta fungerar, dummies? Höger?”

“Var tror du att dessa statliga pengar kommer ifrån? En av sakerna, alla ni unga människor som tittar på det här just nu. Du vill inte ha något från regeringen. Det enda du vill från regeringen är att de ska hålla sig utanför din verksamhet.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 𝗠𝗼𝘁𝗶𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 | 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 | 𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀 (@motivationhouse0)

Han verkade ganska orubblig i sin hållning. White är värd $500 miljoner och vet också att hans pengar är värda. Faktum är att när du driver en organisation som värderas till miljarder dollar förstår du hur pengar fungerar. White hade några stora hemligheter om hur alla kassaflöden strömmar och det kan ha väckt Gordon Ryans intresse.

Gordon Ryan ger White ett shoutout

Gordon Ryan är ännu en personlighet som är känd för sin fria natur, speciellt när det kommer till hans åsikt om något. Faktum är att han är så frispråkig att han aktivt stödde avskaffandet av alla drogtester inom kampsport när USADA lämnade UFC. Nu har han tagits till Instagram till förmån för Whites uttalanden.

“Som han vet hur man kastar sparkar” – Fansen går upp i armarna när Gordon Ryans version av Tyson Fury “Street Fight” blir viral

Ryan laddade upp en berättelse med samma inlägg som hade Dana Whites klipp i sig. Betyder detta att Ryan är helt överens? Kanske, kanske inte, det är svårt att säga eftersom 28-åringen inte använde några ord till Whites stöd. Men kanske räcker återuppladdningen för att visa hans stöd.

Tror du att Dana White har rätt i sitt ställningstagande? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär