Wednesday, February 28, 2024
HemMLBExklusivt: Chicago Cubs Senior Pitching Coordinator Casey Jacobsen öppnar upp för Crucial...

Exklusivt: Chicago Cubs Senior Pitching Coordinator Casey Jacobsen öppnar upp för Crucial North Side Culture

En av de tuffaste sakerna inom sport är att skapa en klubbkultur som maximerar potentialen för varje spelare. Det är alltför lätt att falla i fällan att gynna topputsikterna på bekostnad av dem som ännu inte utvecklas. Chicago Cubs är det enda laget som har undvikit denna fallgrop. I en exklusiv intervju med EssentiallySports delade Cubs senior pitching-koordinator, Casey Jacobson, hur jämställdhetskulturen fungerar på North Side.

The Cubbies har konsekvent förbättrat sin klubbhuskultur under de senaste åren. Med en gård som växer sig starkare för varje år har det blivit absolut nödvändigt för Cubs att främja ett samarbetsklimat. De lyckas verkligen om man lyssnar på Jacobsons berättelser.

Chicago Cubs utvecklande kultur

Under de senaste åren har Cubs förvandlat sig själva till en väloljad maskin. Genom att regelbundet ta fram framtidsutsikter har det varit en kollektiv strävan att förbereda denna grogrund av talanger. I en exklusiv intervju med EssentiallySports Abhay Agrawal avslöjade Casey Jacobson hur de lyckades skapa en jämlikhetskultur i Cubs.

“Det finns ett stigma att bara utsikterna är de som får resurser eller är de som betyder något. När jag gick med i organisationen var det en stark push för att se till att varje spelare vare sig han är den topprankade prospekten eller den typen som inte får någon form av kärlek eller ryktbarhet från det offentliga rummet.” Jacobson delade kärnfilosofin, “Att var och en av dem är lika viktiga och att vi måste behandla dem som sådana.”

Detta har skapat en miljö där alla spelare blir behandlade lika oavsett deras stjärnkraft. Jacobson förklarade, “Jag tror att det är viktigt att behandla alla med samma mängd respekt, lika mycket uppmärksamhet och lika mycket omsorg. Oavsett om de fick en stor signeringsbonus eller inte när de gick med i organisationen.”

Läs mer: Phillies Cody Bellinger-intresse kommer att påverka Cubs’ slutspelsförhoppningar, Star Outfielders Sweepstakes värms upp

Slutligen berättade Jacobson om hur ungarna har en gigantisk familjekultur närvarande i sitt lag. “De är fortfarande en del av den här familjen; vi måste behandla dem med samma mängd respekt som de förtjänar. De anstränger sig för att förverkliga sina drömmar; det är vår uppgift att matcha det.” Jacobson berättade sedan om hur detta har hjälpt dem att skapa en kultur som hjälper spelarnas tillväxt.

Det är klart att något fungerar för Cubs. Den senaste MLB Pipeline-listan över toppprospekts hade sju spelare från Cubs, den högsta från något lag. Med en kultur som främjar utvecklingen av talanger är det inte konstigt att framtiden för detta Chi-town-team ser ljusare ut än någonsin.

Inlägget Exklusivt: Chicago Cubs Senior Pitching Co-ordinator Casey Jacobsen öppnar upp om Crucial North Side Culture dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär