Friday, December 8, 2023
HemMLBEXKLUSIVT: Blue Jays toppprospekt Arjun Nimmala avslöjar största basebollidolen, krediterar New York...

EXKLUSIVT: Blue Jays toppprospekt Arjun Nimmala avslöjar största basebollidolen, krediterar New York Mets Star som hans favoritspelare

Arjun Nimmala, en stigande stjärna i basebollvärlden, har skapat rubriker för sin resa bakom slagträet och bollen. Den 18-årige, som nyligen presenterades i en exklusiv intervju med EssentiallySports, dyker djupt in i sin basebollresa. Nimmala spelar kortstoppspositionen och har en intressant inspiration. Men som många kanske förväntar sig är det inte den berömda ex-kaptenen för New York Yankees.

Som en Toronto Blue Jays-prospekt upprätthåller Arjun Nimmala rivaliteten mellan de två lagen. Hans inspiration inom baseboll kommer från Yankees crosstown-rivaler, New York Mets.

Arjun Nimmala finner uppmuntran i Francisco Lindors pjäs

Abhay Aggarwal från EssentiallySports satte sig nyligen ner med Arjun Nimmala i en exklusiv intervju. Naturligtvis uppstod frågan: “Du spelade kortstoppspositionen, vilken spelare inspirerade dig mest?” Ynglingen svarade: “Jag tror att min favoritspelare definitivt är Francisco Lindor. Han är en mycket karismatisk person och det är han, han älskar spelet, du vet.” Nimmala anspelade också på Lindors smeknamn, vilket har gett honom ett rykte runt om i ligan.

“Han kallas Mr Smile av en anledning och inte bara hur han spelar på planen utan hur han är utanför planen och vilken typ av person han är, är något jag verkligen ser upp till,” sa Blue Jays prospekt. I huvudsak sport.

Den stigande stjärnan uttryckte också sin beundran för Lindors arbetsmoral, som har sett Mets shortstop vinna två Gold Glove-priser och ett Platinum Glove-pris i sin karriär. Intressant nog har Nimmala också fått jämförelser med sin favoritspelare. Båda har en stark arm, rör sig bra och har gedigna färdigheter för att spela defensivt.

Men när det kommer till att slå är Nimmala mer lik Alfonso Soriano. Soriano var välkänd som en homerun-hitter under sina 12 säsonger i MLB. Analytiker förutspår om den indisk-amerikanska ynglingen kommer ens nära den dominikanska stjärnan, skulle en framgångsrik karriär inte vara svår att uppnå.

“Förhandlat av en 4-åring”: Toronto Blue Jays enorma affär på 33 miljoner dollar för att hålla All-Star Shortstop skiljer lojala fans

Den här exklusiva intervjun med den högst draftade indisk-amerikanen med EssentiallySports avslöjade hans favoritstjärna genom tiderna. Lindor tjänar som inspiration för Nimmala för de framtida vägarna för hans basebollresa. Eftersom han är en cricketälskare har han potentialen att bli en enastående shortstop för Toronto Blue Jays.

RELATED ARTICLES

Mest populär