Tuesday, February 27, 2024
HemUfcEx UFC Fighter avslöjar sanningen om att möta Khabib Nurmagomedov på 9-dagars...

Ex UFC Fighter avslöjar sanningen om att möta Khabib Nurmagomedov på 9-dagars varsel och sms:a honom efter kampen – “Never Really Got a Rapport”

Khabib Nurmagomedov är en av de största fighters genom tiderna. Många tycker att hans pensionering var lite för tidig, vilket hindrade honom från att cementera sitt arv som GET. Men ännu viktigare, Nurmagomedov är en bra person som lever efter sina värderingar.

Amerikas favoritvideo idag

Dagestani är känd för sin ödmjukhet, disciplin och respekt även mot motståndare, och är en av de mest välrenommerade fighters i UFCs historia. I en intervju nyligen talade en av hans tidigare motståndare om vad han tycker om “The Eagle” som person och fighter. Medan många är kända för att smutskasta eller prata skräp om sina motståndare, hade denna fighter något annat att dela med sig av.

Tidigare motståndare ger en ärlig åsikt om Khabib Nurmagomedov

Darrel Horcher hade kämpat mot Nurmagomedov i UFC on Fox 19 med bara nio dagars varsel efter att Tony Ferguson drog sig ur matchen. På sitt framträdande på James Lynchs YouTube-kanal frågade MMA-journalisten Horcher vad han hade för erfarenheter av att slåss mot Khabib Nurmagomedov och vad han tyckte om den tidigare lättviktsmästaren.

Horcher sa att han var hedrad över att ha kämpat mot Nurmagomedov, som var en av de trevligaste killarna han någonsin träffat. Han avslöjade att de hade försökt hålla kontakten med varandra även efter deras bråk, sms:a fram och tillbaka, men deras tankar rann ut så småningom.

“Det var en ära (att slåss mot Khabib Nurmagomedov). Han var en av de trevligaste fighters jag någonsin har fått. Det var en ära att vara där med honom och du känner honom och jag skulle skicka ett meddelande fram och tillbaka lite efter kampen. Det är uppenbart att vi aldrig riktigt fick en relation, sa den tidigare UFC-lättviktaren till Lynch i intervjun.

Även om Chicago-infödingen förlorade matchen mot Nurmagomedov i två omgångar, kände han att han gav en bra show med tanke på att han tog kampen med så kort varsel. “Men det var trevligt det var och jag kan stapla upp mig själv med att veta att du vet att jag tog det med nio dagars varsel,” tillade han. Han gjorde också ett överraskande påstående om huruvida han kunde ha slagit Nurmagomedov om en sak gick annorlunda för honom.

Horcher avslöjar att han klippte 30 pund på en vecka för att slåss mot Nurmagomedov

Horcher påminde Lynch om att han hade kämpat mot Nurmagomedov med så kort varsel och att han var tvungen att skära ner trettio pund på sju dagar, vilket utan tvekan skulle ha tagit hårt på hans kropp. Han tänkte att om han kunde ha gått in i den matchen med ett fullt läger, så kanske han hade gett Dagestani en bättre tävling baserat på de färdigheter han besitter.

“Jag klippte 30 pund på sju dagar, (jag undrar) vad kunde jag ha gjort då om jag hade ett läger. Jag tror att det (skulle ha) gått lite bättre för mig. Jag säger inte att jag skulle ha slagit honom för han var på alla sätt den bästa fightern genom tiderna i lättvikt, åtminstone. Men det visade definitivt att mina färdigheter var där, (det) fungerade bara inte”, tillade han.

Den tidigare UFC-lättviktaren förtydligade dock att han inte sa att han skulle ha besegrat Nurmagomedov om han hade gått igenom ett helt läger. Men vad tycker du? Kunde Horcher ha besegrat “The Eagle” om han hade haft mer tid? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär