Tuesday, February 27, 2024
HemNFLEx-NFL QB undrar "Hur Sean Payton förtjänar ett jobb" som Bill Belichick's...

Ex-NFL QB undrar “Hur Sean Payton förtjänar ett jobb” som Bill Belichick’s Patriots Clinch Christmas Thriller vs Denver Broncos

Broncos har förlorat en nagelbitare med 26-23 mot Patriots och Sean Payton är under NFL-communityts radar. Speluppropen under avgörande ögonblick gjorde att de förlorade i en hemmamatch i ett avgörande skede av säsongen. HC Bill Belichick, å andra sidan, gav fansen den perfekta julklappen genom att knipa sin fjärde.

Amerikas favoritvideo idag

När matchen slutade sköt ex-49ers QB Kurt Benkert ett starkt stötfyllt inlägg mot Payton, vilket kan tyckas rimligt. Broncos hade total kontroll med 7-3 i början av den andra halvleken, men blev rakt nedslagen av Patriots i tredje kvartalet. Belichicks julvinst var synlig när Patriots säkrade en ledning på 20 poäng i tredje kvartalet. Nu har Sean Payton fått problem när 7-8 Broncos landar på bottenplatsen i AFC West-tabellen.

Att förlora avgörande ögonblick i 3 kvartalet kostade Sean Payton hårt

En påtvingad punt av Patriots öppnade dörrarna för Patriots. Efter det sprängde Patriots bara ut den tredje kvarten genom att dra ut en rad touchdowns. Det iögonfallande drivet började när QB Bailey Zappes par kast till rookien Demario Douglas när han täckte 54 yards. RB Ezekial Elliot satte körsbäret på toppen och säkrade en TD.

Efter att ha tvingat fram två poäng av Broncos, säkrade Patriots återigen en TD med en 52-yard drive när Mike Gesicki tog sig i mål. Återigen, en avgörande fumling av Broncos gjorde det till en TD av Patriots, och på mindre än 10 minuter stod det 23-7. Detta leksamtal fångade ögonen på ex-49ers QB Kurt Benkert. Han ställde en fråga mot HC Sean Payton som har fångat ögat.

Kurt Benkert skrev på X, “Förklara för mig hur Sean Payton förtjänar ett jobb efter detta.” Frågan kan vara öppen för allmänheten, men den 28-årige QB, som spelar i XFL-ligan, kan ha en poäng. Benkerts uttalande har verkligen en viss ära eftersom Paytons lag gjorde de pjäser de behövde men inte kunde. Under presskonferensen efter matchen citerade Payton hur manuset blev vänt:

“Fördelen vi hade var timeouterna. Och så, vi blev noll-blitzed några gånger, de fick oss till tredje-down. Det är klart att vi var tvungna att tippa den, och då hade vi fortfarande möjligheten att stoppa klockan. Jag menar, vi kände att vi skulle få stopp. Vi kunde inte, och så plötsligt har manuset vänt.”

Huvudtränarens giriga beslut under matchen är något att skylla på. Till exempel ville Payton ha fotbollen tillbaka en gång till i regleringen, men det fungerade inte bra. Vi vet dock att HC Sean Payton inte kommer någonstans snart. Även om Payton gör det kommer han att säkra en ny affär på nolltid.

Broncos återuppstod i fjärde kvartalet och gjorde det oavgjort när Russell Wilson säkrade två TDs, men ett annat beslut av HC Sean Payton att meddela en timeout efter en kvarvarande minut försummade möjligheten att matchen skulle gå till förlängning. Eftersom HC Sean Payton måste svara på några svåra frågor har Broncos inte råd att göra samma misstag igen.

“She Embraced Brittany”: Patrick Mahomes godkänner Travis Kelce – Taylor Swift Romance; Avslöjar hur det hela började

Realistiskt sett verkar en slutspelsplats vara en långsökt dröm. Broncos måste samla återstående styrka och vinna alla återstående matcher för att ta sig till slutspelet efter 7 år. Utöver detta behöver de Kansas City Chiefs för att förlora sin nästa. Vad tycker du om Paytons beslutsfattande under det här spelet?

RELATED ARTICLES

Mest populär