Monday, December 4, 2023
HemNFLEx-NFL GM länkar Tom Brady till det största "paketerbjudande" som NFL någonsin...

Ex-NFL GM länkar Tom Brady till det största “paketerbjudande” som NFL någonsin sett

Tom Brady har en säsong av upp- och nedgångar. Brady drog sig tillbaka från spelet i februari förra året och ändrade sig 40 dagar senare. Och i år har hans Tampa Bay Buccaneers inte varit på sin vanliga dominerande nivå. Förre ligachefen Mike Tannenbaum tror dock att TB12 kanske inte är i Tampa nästa år.

Tannenbaum tror inte att Tom Brady planerar att gå tillbaka i pension. Planen kan innebära ytterligare en franchise för den sjufaldige Super Bowl-mästaren. Detta blir Bradys tredje lag och han har vunnit Super Bowls för två av dem. Och Mike tror att TB12 kommer att ha svårt att motstå paketerbjudandet om en annan ring med en huvudtränare han värdesätter.

DYK DYPARE

Tom Brady är för närvarande inne på det sista året av sitt kontrakt med Tampa Bay Buccaneers. Och friagenten Bradys framtida beslut är osäkert. Mike Tannenbaum, som är den tidigare generaldirektören för NFL, hade dock några troliga destinationsval för Tom Terrific. New Orleans var en. Och detta kommer att ge Brady chansen att arbeta med den tidigare huvudtränaren för New Orleans Saints, Sean Payton.

Tom Brady kan hitta ett nytt hem nästa år efter en kämpig säsong i Tampa Bay

Mike Tannenbaums förutsägelse om Tom Bradys framtid med Sean Payton är inte långsökt eftersom quarterbacken och huvudtränaren har samma agent. “De kan vara ett paketavtal,” sa ESPN-analytikern.

Tannenbaum presenterade alla Bradys möjligheter i avsnittet den 22 november av ESPNs Get Up. “Det finns ett antal lag där ute, Carolina, New Orleans, kanske Las Vegas, Arizona, som kan leta efter en huvudtränare och en quarterback,” sa Mike.

Det kommer att bli svårt för Tampa Bay Buccaneers att landa Sean Payton för att hjälpa Brady offensivt sedan nuvarande Bucs HC Todd Bowles skrev på ett 5-årskontrakt förra lågsäsongen. Det betyder att Tom Brady måste flytta om han vill slå sig samman med den mästerskapsvinnande huvudtränaren. Sean Payton tog över Saints jobb 2006 och ledde dem till franchisens enda Super Bowl-mästerskap 2010. Payton hade Drew Brees då. Kanske är det dags för veterantränaren att slå sig ihop med en annan legendarisk quarterback.

Tom Brady fokuserar inte på sitt nästa möjliga lag i ligan och vill vända på saker och ting när det kommer slutspel i år. Efter deras förlust mot Cleveland Browns denna vecka tar TB12 och Co. värd för Sean Paytons tidigare lag- och divisionsrivaler, New Orleans Saints nästa söndag.

RELATED ARTICLES

Mest populär