Friday, February 3, 2023
HemNFLEx-maken Tom Brady kommer att tillbringa julen ensam efter att Gisele Bundchen...

Ex-maken Tom Brady kommer att tillbringa julen ensam efter att Gisele Bundchen flyger barn till Brasilien på semestern

Gisele Bündchen avslutade äntligen sitt 13-åriga äktenskap med sin legendariska make Tom Brady. Oenigheten hade pågått ganska länge i Bradys hushåll. Och allt kretsar kring Bradys beslut att lämna sin pension och fokusera på fotboll före familjen. Tom kommer att betala för det med en jul utan barnen.

Gisele Bündchen har tagit med barnen på semester och Brady är inte inbjuden. Den 42-åriga tvåbarnsmamman landade i sitt hemland, Brasilien, i veckan med 13-årige Benjamin och 10-åriga Vivian Lake. Gisele och barnen var i semesterkläder och Bündchen hade till och med en basebollkeps för att få upp stämningen inför semestern.

DYK DYPARE

Den sjufaldige Super Bowl-exmaken Tom Brady kommer tyvärr att tillbringa sin jul i Phoenix, där hans Tampa Bay Buccaneers möter Arizona Cardinals nästa dag. Och medan Gisele är i Brasilien för att fira jul och det nya året, kan hon också titta på sitt biomeförnyelseprojekt och få lite arbete gjort. Gisele har varit aktivt engagerad i kampen för ekologiskt bevarande i sitt hemland.

Gisele Bündchen har rest till Brasilien ganska ofta, lite sent

Bündchen är upptagen efter sin skilsmässa, och för närvarande har hon mycket på tallriken. Hon försöker inte bara göra en comeback till modevärlden, utan den före detta supermodellen gör också sitt för Moder Jord. Men hennes flodsaneringsinsatser är inte den enda anledningen för Bündchen att bege sig söderut från soliga Florida. Gisele äger också ett hus på landet i Costa Rica med den tidigare New England Patriots QB-mannen Tom. Och Bündchen gjorde nyligen ett tillfälligt besök med barnen och några familjevänner.

Familjens vänner inkluderade också Gisele och Brady-familjens mångåriga kampsportinstruktör, Joaquim Valente. Dessutom slogs rykten om något romantiskt eller skumt på gång mellan Gisele och Valente snabbt av källor nära supermodellen. Gisele har inte tid för relationer för tillfället. Och hon är upptagen med att sätta upp sin nya herrgård för 11,5 miljoner dollar i Miami.

Tom Brady kommer förmodligen ikapp sin äldste son Jack under semestern. Bündchen kommenterade nyligen Bradys Instagram-inlägg med sin son från sitt tidigare förhållande. Och det ser ut som om de två har hållit fast vid sitt ord och gått vidare i godo.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär