Wednesday, February 28, 2024
HemNBAEx-Lakers Star tipsar LeBron James och Anthony Davis om hopplöshet efter att...

Ex-Lakers Star tipsar LeBron James och Anthony Davis om hopplöshet efter att ha avvisat $6 miljoner att spela med Giannis Antetokounmpo

Los Angeles Lakers gick under förra året i början av säsongen. Men de vände sitt öde och klättrade från botten av Western Conference-rankingen hela vägen till Play-In-turneringen. Allt detta var tack vare handeln som gjorde deras anfall mer dödliga. Strax före deadline förvärvade City of Angels D’Angelo Russel och Malik Beasley. Men eftersom Beasley kämpade med sin prestation och inte kunde passa in i laget, fick han bara begränsad tid på planen och till slut blev han avvägd.

Medan Lakers erbjöd honom ett kontrakt på 6 miljoner dollar, avvisade han erbjudandet. Han slutade med Milwaukee Bucks och spelade tillsammans med Giannis Antetokounmpo.

Så i en intervju med NBA-insidern Chris Haynes avslöjade han lite information om varför han inte skrev på en förlängning med Lakers. Han sa att efter att Lakers tackade nej till hans spelaralternativ så slutade han med att vara en fri agent och det var väldigt tufft för honom. Anledningen till att det var en svår situation för honom var för att han hade ingen aning om affären han ville ha och inte hade ett fast lag i åtanke som han ville vara med.

I min B/R Live-stream med Bucks-vakten Malik Beasley sa han att han tackade nej till mer pengar från Lakers och Mavericks för att satsa på sig själv. Han skjuter 47 procent från distans i en startroll på ett minimiavtal. pic.twitter.com/7M1ZkBVo4D

— Chris Haynes (@ChrisBHaynes) 5 januari 2024

Så han fortsatte med att berätta negativt med den fria byrån och varför skrev han inte på med Lakers, “Många människor baserar det inte på vad du gjort de senaste åren totalt sett, de går på ett sätt av dina senaste par. spel eller vad det nu kan vara. Jag var inte i den bästa positionen med hävstång teammässigt. Så Lakers ville värva mig på nytt men på en mindre affär för cirka 6 miljoner dollar.”

Han avslöjade vidare att om han hade stannat hos Lakers, skulle han ha fått en bättre affär. Men mitt i det blev han pocherad av olika klubbar som övertalade honom att gå med i deras trupp.

Varför ville Beasley inte spela med LeBron & Co längre?

När Beasley funderade på Lakers erbjudande fick han ett erbjudande från Dallas Mavericks. Till och med de hade erbjudit honom en liknande affär på 3-6 miljoner dollar. Men eftersom de redan hade många primära bollhanterare och skyttar i sin trupp, “spanade Beasley ut det” och skrev inte på med Mavs. Och när det gäller Lakers sa han att han måste vara smart när det gäller att teckna med dem eftersom de värvade många rookies på grund av vilka hans roll och speltid skulle äventyras.

Så samtidigt som de var förvirrade över vad de skulle göra, övertalade ett annat lag honom att skriva på med dem, vilket var Milwaukee Bucks. I Milwaukee såg han en attraktiv möjlighet att starta, tävla om en titel och få en annan upplevelse för honom än hans tidigare vistelser. Han sa, “De flesta av lagen jag har varit i, förutom LeBron och AD, har de varit unga. Minnesota, Utah, alla är unga. Så jag är veterinären i laget, vet du vad jag säger?”

Läs mer: Säkerhetsteamet tvingas lägga en strategi efter att LeBron James skjuter ett unbecoming fan på Lakers Game

Så, ända sedan Beasley lämnade Lakers, kunde han göra en stor inverkan på Bucks. Han har etablerat sig som ett konsekvent trepoängshot och skjuter 46,9 % från bortom bågen på 6,3 försök. Så, medan Beasley fortsätter att lyckas i Milwaukee, lämnas Lakers för att ta itu med konsekvenserna av att inte behålla en spelare som har visat sig vara en ovärderlig tillgång för att ta itu med deras omedelbara behov av perimeterpoäng.

Inlägget Ex-Lakers Star tipsar LeBron James och Anthony Davis om hopplöshet efter att ha avvisat $6 miljoner för att spela med Giannis Antetokounmpo dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär