Sunday, December 10, 2023
HemNBAEx-Lakers Star avslöjar NBA:s öppna hemlighet med 29-åriga cannabisbekännelser

Ex-Lakers Star avslöjar NBA:s öppna hemlighet med 29-åriga cannabisbekännelser

Konsumtionen av marijuana har varit ett mycket debatterat ämne. I NBA har flera spelare uttryckt sina åsikter om detta och genom åren har även ligans ställningstagande till innehållet lossnat. Nyligen berättade en NBA-veteran om sin historia med marijuana.

Efter att ha börjat ung, fann Matt Barnes att rekreationsdrogen var till enorm nytta och fördel för honom. Medan han avslöjade några hårda barndomssanningar diskuterade den tidigare Los Angeles Laker också dess konsumtion i dagens NBA.

Lakers legend avslöjar konsumtion av marijuana i NBA

Genom åren har idrottare som Kevin Durant talat om användningen av cannabis i ligan. Nu när det är legaliserat på flera håll i landet utgår samtalet från de fördelar som man kan få ut av det.

43-årige Matt Barnes avslöjade att hans historia med ämnet går tillbaka 29 år. Den 14-säsongsveteranen avslöjade att han konsumerade marijuana för första gången vid tidig ålder av 14.

Sedan grävde NBA-mästaren 2017 in i konsumtionen av rekreationsdrogen i ligan. Han sa: ”Jag vet att det inte är någon hemlighet längre. Det är förmodligen som 70% av killarna…”

Barnes syftade på antalet idrottare som konsumerar marijuana i ligan under den här basketens era. Vad tycker du om Matt Barnes synsätt?

(Berättelsen utvecklas fortfarande)

RELATED ARTICLES

Mest populär