Friday, December 1, 2023
HemBasketballEx-fru Shaunie erkänner ett oroande äktenskap med Shaquille O'Neal: "Jag vet inte...

Ex-fru Shaunie erkänner ett oroande äktenskap med Shaquille O’Neal: “Jag vet inte vad vi tänkte på”

Shaunie jämförde sitt dejtingliv med sin tidigare make, Shaquille O’Neal, och hennes nuvarande man, Keion Henderson. I sin specialserie för VH1-bröllop öppnade hon upp för sin grupp vänner om de två relationer hon har haft. Hon erkände att de var två “olika världar”. Och spillde hon ut teet?

Shaquille O’Neal och Shaunie började dejta 1996. De fick 2 barn innan de gifte sig 2002. Deras fackförening lade till ytterligare 2 barn. De hade en kort split 2007 och försonades för att först officiellt skilja sig 2010. Skilsmässan angav “oförenliga skillnader” som orsaken. Shaq erkände också att han inte var en bra man och att han var otrogen.

Shaunie och Keion Henderson gifte sig den 28 maj 2022, omgivna av familj och vänner. De ville dela sin kärlekshistoria med bröllopsspecialen. Genom avsnitten beskrev Shaunie sin övergång från att vara basketfru till en First Lady of the Lighthouse Church.

“Jag älskar det här sättet mer”, delade Shaunie med sina vänner. Hon syftade på att vara pastorns fru framför en basketspelares fru. Shaunie fortsatte, “Jag vet inte vad vi tänkte på”.

The Big Diesel hade nyligen berättat om sitt äktenskap med Shaunie.

Han sa att han var skyldig till att deras nio år långa förhållande tog slut. Shaunie svarade med att säga att hon var glad att han kunde dela sin sanning.

Hennes förhållande till Shaquille O’Neal

Hon sa också att hon är trött på alla frågor hon får angående Shaquille O’Neal. Shaunie sa: “Jag vet bara inte om dessa frågor är nödvändiga nästan 13 år senare…”

Det är klart att hon har gått vidare från den här fasen av sitt liv. Duon fortsätter att vara tillsammans med sina barn. För ett år sedan kommenterade Shaunie att det tog lång tid för dem att nå en plats där de var bekväma med medföräldraskap. “Vi har en fantastisk samföräldrarelation, seriöst”. Hon sa också att de båda skulle stötta varandra genom sina egna individuella vägar.

Noterbart var Shaunie en del av en annan VH1-serie med titeln “Basketball Wives”. Showen innehöll Shaunie, Evelyn Lozada, Jennifer Williams, Malaysia Pargo och Jackie Christie.

Vad är dina tankar om Shaunies kommentarer om hennes tidigare äktenskap med Shaq? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär