Wednesday, December 6, 2023
HemNASCAREx-Dale Earnhardt Jr. Driver öppnar upp på "Special Moment" efter bytet till...

Ex-Dale Earnhardt Jr. Driver öppnar upp på “Special Moment” efter bytet till “Big Brother” Jimmie Johnsons sida

Tidigare i år meddelade Petty GMS Racing-teamet att Noah Gragson skulle tävla för dem på heltid. Senare, längs linjen, släppte organisationen en massiv bomb som skakade samhället. De meddelade att Jimmie Johnson knyter an till teamet som delägare och deltidsförare. Faktum är att han siktar på en körning i 2023 Daytona 500, och Gragson är glad över att arbeta med den 7-faldiga mästaren.

Det är värt att nämna att Gragson har etablerat en relation med Johnson. Faktum är att han betraktar NASCAR-legenden som en “storebrorsfigur” och lutade sig ofta mot honom för råd. Detta gällde till stor del situationer som kunde uppstå på racerbanan och hur man skulle hantera dem.

DYK DYPARE

Vad sa Noah Gragson om Jimmie Johnson?

Han sa, “[I] kändes som en lillebror som bara sliter ut storebror. Jag jämför inte med att han är som en storebrorsfigur för mig just nu, men i betydelsen liknande försökte jag få så mycket kunskap jag kunde från honom. Så han var alltid öppen för att hjälpa mig och verkligen, verkligen tacksam för det. Jimmie, uppenbarligen, [brings] mycket värde i laget och olika aspekter. Och personligen tycker jag att det är väldigt speciellt för alla inblandade. Alla är riktigt exalterade. Och [I’m] glada över att kunna vara lagkamrater med Erik Jones på heltid. Han är också en bra förare.”

Med detta kommer Petty GMS Racing-teamet gå in i 2023 års cupsäsong med en formidabel laguppställning. Gragson är den blivande stjärnan som tar examen från Xfinity Series och Erik Jones är en trefaldig tävlingsvinnare. Slutligen, vad mer finns det att säga om Jimmie Johnson? Hans sju NASCAR Cup Series-titlar talar mycket om hans skicklighet som racerförare. Dessutom kommer Johnson att vara en avgörande figur för att hjälpa teamet att bygga bilen och hitta vad som får den att ticka, särskilt med hans erfarenhet.

Det finns en perfekt blandning av ungdom och erfarenhet på GMS Racing inför den nya säsongen och förväntningarna kommer att vara höga från fansen.

RELATED ARTICLES

Mest populär