Wednesday, February 21, 2024
HemNBAEx-All Star avslöjar hur Jayson Tatum och Jaylen Brown kom ut ur...

Ex-All Star avslöjar hur Jayson Tatum och Jaylen Brown kom ut ur hans och Kyrie Irvings skugga

Under de senaste säsongerna har Boston Celtics varit ett av de mest konsekventa lagen i ligan. Även om de föll till korta flera gånger har kelterna alltid förblivit ett hot. En av de främsta anledningarna till deras framgångsrika kampanjer är deras lista som bildas runt två stjärnor. Jayson Tatum och Jaylen Brown. JT och JB tog över franchiseledningen efter Kyrie Irvings och hans erfarna lagkamrats avgång. Det finns dock en intressant historia innan dess.

Amerikas favoritvideo idag

Brown spelade sin rookiesäsong säsongen 2016-17 följt av Tatum nästa säsong. För att sätta vägen för framtiden tog ledningen in två erfarna kampanjer tillsammans med JT. Och ungdomarna var i skuggan av dessa två spelare tills de dök upp i ljuset. Låt oss ta reda på den intressanta bakgrunden som avslöjats av farbror Drews ex-lagkamrat.

All-Star avslöjade hur Tatum & Brown kom ur hans och Kyrie Irvings skuggor

Tidigare Boston Celtic och den andra erfarna kampanjledaren är ingen mindre än Charlotte Hornets-stjärnan Gordon Hayward. Med i det senaste avsnittet av Podcast P med Paul George avslöjade han hur Celtics ledarskap övergick från honom och Kyrie Irving till Jaylen Brown och Jayson Tatum.

Hayward började historien med att etablera det engagemang duon visade i gymmet långt tillbaka i sina rookieår. Och följt av visionen utvecklad av den dåvarande Celtics-tränaren Brad Stevens. Han fortsatte vidare med att berätta om samtalet mellan honom och Brad. Han sa, “Han (Brad) sa att hans vision var att jag och Kyrie skulle driva laget i tre-fyra år och få Jaylen och Jayson att ta över efter det.”

Tyvärr gick det inte som Stevens plan, eftersom duon tog över ansvaret i förtid. Hayward fortsatte, “Eftersom jag blev skadad för att Kyrie blev skadad öppnade det bara dörren för dem att få den upplevelsen … i början.”

Ändå var det Stevens som föreställde sig det nuvarande Celtics-laget redan 2017.

Kyrie Irving Skadeuppdatering: Kommer Mavericks Star tillbaka mot jazz efter att ha lidit av hälkontusion?

Låt oss ta reda på mer om de olyckliga skadorna som spelade en stor roll i Celtics framtid.

Irving och Haywards skador

Gordon Hayward började sin Celtics-karriär på det mest olyckliga sätt som möjligt. Fem minuter in i sin första match för Celtics 2017 fick han vristen ur led och bröt skenbenet. Denna fruktansvärda skada höll honom utanför resten av säsongen.

Å andra sidan blev Kyrie Irving utesluten i mitten av säsongen 2017-18 på grund av en knäskada och krävde fyra månader för att återhämta sig, rapporterade NBA.

Lyckligtvis hjälpte dessa två stjärnors frånvaro Tatum och Brown att få den tidiga erfarenheten, vilket i slutändan hjälpte dem att leda laget i framtiden. Sedan deras ledarskap har laget inte missat ett enda slutspel.

Vad tycker du om ursprungsberättelsen om JT och JB? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär